More

  De beste spiegelloze camera van Canon is $ 100 korting bij Amazon |

  De EOS M200 van Canon is nog steeds ene van den lieve taxatie-spiegelloze camera’s dankzij bevrijden indien ie Dual Pixel-autofocussysteem en 4K-video. Ofschoon kun je er een aankoop ingesloten ene EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 belang Amazon snijwond uitsluitend $ 450 of $ 100 (18 procent) korting doodmoe de normale prijs.

  Koop Canon EOS M200 belang Amazon – $ 450

  Den EOS M200 bestaan ene topkeuze als budgetcamera vermits hij dientengevolge compact daarbovenop allround bestaan. Hij vormen geweldige foto’s dankzij den 24,1-megapixel APS-C-sensor, die scherpe beeldhouwwerken leveren inclusief natuurlijke tinten plus huidtinten. Het wordt evenals toeleveren inclusief Canon’s Dual Pixel eye-detect autofocus-technologie, dus de meeste zal tevens scherp geldsommen. Plus voor sociale of toeristische opnamen wordt hij leveren omsingeld eentje marionet-upflitser.

  Synchroon schenkkan hij 4K-video aan omsingeld 24 fps, zijkant het ingesloten ene uitsnede van 1,6 keer. Dat, gemeenschappelijk met ie opklapbare display, kneden het hevig handig mits vlogcamera – plus het is zelfs was snee sociale media vermits het ook verticale video vermag absorberen. Den 15-45 mm-contactlens biedt onderwijl een behoorlijk zoombereik snijwond de meeste soorten opnamen.

  Den nadelen zijn het ontbreken van eentje zoeker, al dat helpt vanwege ie omvang erg compact via houden. Ie biedt ook ene beperkte lensselectie daarbovenop relatief lage burst-opnamesnelheden. Ie is maar ene heus koopje boterham $ 450, schlemiel eentje lagere eerbewijs existentie dan de meeste camera’s exclusief enige contactlens.

  Krijg de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege naar onze startpagina met deals tijdens gaan plus @Deals honingbij volgen bovenop Twitter.

  Alle producten die voort word aanbevolen, worden geselecteerd doorheen onze redactie, zelfstandig van onze moeder bedrijf. Sommige van onze verhalen bevat gelieerde linkervleugel. Mits je iets koopt erbij eentje van deze linkervleugel, kunnen we eentje aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]