More

  Crucial’s 1TB MX500 interne SSD is weer te koop voor $85 |

  Het is frustrerend ingevolge geen mogelijkheid meer te bezitten op gij desktop of rekentuig, nochtans jij kunt opslagapparaten toepassen boterham toegevoegd ruimte en dit zijn een terdege minuut voort ernaar erop afzoeken mits je weinig mogelijkheid hebt. Er bedragen nu Black Friday-deals verschenen boterham enkele van onze favoriete modellen, waaronder diegene van Crucial. Den interne SSD van 1 TB MX500 is gedurende aankopen snijwondje $ 85, schlemiel 15 percent is van den normale eerbewijs en enkelvoudig een twee dollar inkeping ene laagterecord. Ie 2TB-model kost ook $ 168, en als gij niet zoveel toegevoegd gelegenheid nodig hebt, kun je de 500 GB-versie mededeling inkeping voetgewricht $ 53.

  Verkrijging Crucial MX500 (1TB) bij Amazon – $ 85

  Den MX500 zou dankzij het 2,5-inch ontwerp hierbinnen de meeste computers moet passen plus ondersteunt sequentiële leessnelheden totdat 560 MB/s plus sequentiële schrijfsnelheden totdat 510 MB/s. Het worden voorts geleverd ingesloten AES 256-bit hardware-encryptie plus geïntegreerde immuniteit contra stroomuitval, waarvan de laatste uw gegevens zal moet behoeden, zelfs indien uw elektriciteit onverwacht uitvalt.

  Als u bovenop zoek bent akelig ene interne schijf diegene eentje ietsje meer high-end existentie, of eentje diegene werkt omsingeld de PS5, Crucial’s P5 Plus in 1 TB zijn verzakt tot $ 145, sukkel 19 percent lager zijn dan het normale tarief plus eentje historisch dieptepunt. Deze damschijf heeft onze PS5 SSD-gids gehaald daar ie, zelfs inkeping de normale prijs, ene probaat budgetoptie zijn snee den console, voorbijgaand je bereid bent vanwege jij eigen koellichaam erbij aanleveren. Ie bestaan eentje NVMe PCIe SSD inclusief leessnelheden totdat 6.600 MB/s daarbovenop schrijfsnelheden totdat 5.000 MB/s, en het is geoptimaliseerd snijwond high-voorstelling gaming plus computergebruik.

  Snijwond degenen met ene krapper berekening die doch moeten vanwege hun PS5-opslagopties over erop breiden, zijn Crucial’s X6 externe schijf binnen 1 TB reeds 38 procent korting, waardoor ie wordt teruggebracht totdat $ 80. Inderdaad, jij kunt draagbare SSD’s gebruiken met den console, nochtans er bedragen enkele beperkingen: wanneer aangesloten bovenop ene PS5, kan ene externe schijf alleen worden tweedehands wegens PS4-titels erbij optreden of PS5-games bovenop te bonken. Dat betekenen dat jij eentje PS5-waardigheidstitel over de frigide opslag kunt halen wanneer jij hem wilt optreden, wat mogelijk het liefste zijn mits gij langzamere internetsnelheden hebt waardoor gij games noch snel kunt downloaden. Wij beminnen van den X6 ingevolge de hoge leessnelheden van 540 MB/s, ie duurzame ontwerp dat schok-, ondergang-, tremor- daarbovenop temperatuurbestendig zijn plus den compatibiliteit omsingeld eentje veelzijdig scala aan apparaten.

  Verkrijging Crucial P5 En (1TB) bij Amazon – $ 145 Aankopen Crucial X6 (1TB) bij Amazon – $ 80

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege akelig onze startpagina ingesloten deals onder gaan en @Deals te monitoren bovenop Twitter.

  Alle producten diegene ingevolge werd aanbevolen, bedragen geselecteerd doorheen onze redactie, zelfstandig van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevat gelieerde links. Mits je iets koopt erop een van dit links, kunnen wij ene aangesloten provisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]