More

  Bespaar meer dan $ 100 op deze Mac-app die helpt bij het oplossen van problemen met Apple-apparaten |

  Apple bezittingen ie speciaal moeilijk inbegrepen foutcodes, inclusief nieuwe bugs diegene ongeveer elke nieuwe update lastigvallen. Reeds er online veel van fooien snijwondje ie uitpluizen van problemen vacant zijn, arbeiden zijkant noch immermeer, sukkel ene onhandige trip akelig den plaatselijke Apple Store betekent. Plus naast je ofschoon poen uitgeeft boterham AppleCare+, zul je merken dat je ene flinke rekening moeten betalen snee ene Genius door leeg ene knop tijdens afdrukken.

  Voordat jij de Apple Store binnengaat inbegrepen een foutcode of zelfs doch overweegt erop betalen snijwondje AppleCare+, overweeg AnyFix voor iOS. Bij onze pre-Black Friday-opruiming kun jij een levenslang seizoenkaart krijgen inbegrepen 30 percent extra korting indien gij de promotiecode APP30 gebruikt — waarmee den eerbewijs daalt totdat uitsluitend $ 28.

  AnyFix zijn ​​een alles-in-één antwoord voort repareer eentje vitaal veel iOS-, iPadOS-, tvOS- daarbovenop iTunes-onjuistheden binnen eentje probleem van minuten. Ie vermag meer dan 130 systeemproblemen ontrafelen snee iPhone, iPad, iPod Touch daarbovenop Apple TELEVISIETOESTEL, daarbovenop ie vermag meer dan 200 problemen oplossen voor iTunes. AnyFix bereikt deze te enkelvoudig ene twee overbrengen, ongeacht technische ervaring daarbovenop naast gegevensverlies.

  Inbegrepen drietal reparatiemodi kunt u kiezen sukkel uw toestel nodig eigendom op voet van den ernst van ie complicatie. AnyFix stelt alles hierbinnen het arbeid vanwege systeemproblemen doodmoe erbij uitladen daarbovenop tegelijk data bij beveiligen. Of jij iTunes hoewel noch kunt downloaden of installeren, het je iPhone noch kunt goedvinden waarnemen of je ondervindt meerdere systeemfouten bovenop elk iOS-apparaat, AnyFix biedt gij een uitkomst ingesloten uitsluitend één klik op den bloemknop.

  Geef jezelf eentje iOS-fouthersteller binnen jij achterzak. Gewoon $ 129,-, je kunt een levenslang jaarkaart bovenop AnyFix iOS Fix krijgen boterham uitsluitend $ 28 wanneer je promocode APP30 gebruikt bij het betalen.

  Hoogachten te restrictie.

  werkt gemeenschappelijk inclusief StackSocial ingevolge u deals gedurende bieden voltooid de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed plus tutorials. Dit boodschap ontstaat geen redactionele permissie en we verdienen eentje eindje van alle verkopen. Indien gij vragen hebt af den producten diegene je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact bovenop met StackSocial-bijstand.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]