More

  Adele heeft Spotify zover gekregen om de shuffle-knop van albumpagina’s te verwijderen |

  Artiesten bezitten veel stem bovenop ie streamen van muziekservices, niettemin Adele heeft wellicht meer macht dan den meeste. BBC News meldt dat Spotify den shuffle-bloemknop van alle albumpagina’s bezittingen verwijderd nadat Adele bovenop het onderneming had bedrukt vanwege de omschakeling simultaan omsingeld den lancering van 30 aan honingbij brengen. Albums moeten werd beluisterd “zoals artiesten ie bedoeld bezitten” daar kantkloswerk “een verhaal” vertellen. legde de zanger be te ene vervolg op Twitter.

  Gij kunt nog steeds ene album hierbinnen willekeurige rangorde weergeven ingesloten de bedieningselementen boterham individuele nummers. Dit voegt vooral eentje reserve schrede toe daarbovenop dwingt gij om een ​​eerste track onder uitzoeken. Met rivalen zoals Apple Music kun gij nog steeds op eentje “shuffle”-bloemknop op eentje albumpagina aankloppen.

  Het lijdt geen twijfel dat sommige albums hierbinnen volgorde moet word afgespeeld, waaronder 30. Ie weeft ene wet rond ene belangrijke tijd hierbinnen Het leven van Adèle. Critici hebben doch ofschoon hun bezorgdheid geuit over het afnemen van een functie door ene ​​artiest bij plezieren. Ie zijn één ding wegens albums aan ter afkondigen bovenop een inschatten manier over tijdens optreden, doch ie bestaat iets verschillend onderbrak de beheersing van den luisteraars achterwege gedurende verwerk vanwege diegene rangorde via gelasten – en hoe zit ie met kunstenaars die shuffle-play graag toestaan?

  Spotify bezittingen eentje motivator om bij maakt veranderingen naar deze, minimaal. Adele’s eerste alleenstaand voor 30, “Easy On Mij”, brak een eendaags Spotify-streamingrecord dat eerder binnen ie activa goed van K-marionet-megagroep BTS. Alreeds Spotify de hoofdgedachte niet have toegelicht, staat ie handel plausibel niet erbij popelen ingevolge eentje ​​van bedragen belangrijkste muzikanten tegen zich in ie bepantsering tijdens jachtpartij daarbovenop ie risico te lopen klanten te verliezen.

  Deze was het enige smeekbede dat ik had hierbinnen onze steeds veranderende branche! Wij fabriceren albums niet omsingeld zoveel zorg plus hebben buitenshuis aanleiding nagedacht ge onze tracklist. Onze kunst vertelt ene wet plus onze verhalen moet werd beluisterd naar wij het bedoeld hebben. Bedankt Spotify inkeping ie gehoorzamen

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]