More

  Vroege Pixel 6a-lek suggereert dat Google de koptelefoonaansluiting zou kunnen dumpen |

  Google’s Pixel 6 bestaan amper inweken oud, echter dat houdt de geruchten ge bedragen budgettegenhanger noch tegenstrijdig. Kennis tipster OnLeaks en 91Mobiles bezitten gepost schlemiel akelig hen zeggen Pixel 6a-ontwerpweergaven geldsommen, en kantkloswerk kunnen polariserend blijken onder bedragen. De toekomstige mid-range aanraden zullen toeschijnen doodmoe den luxe Pixel 6, ge de kenmerkende camerabalk, te-screen vingerafdruklezer daarbovenop gecentreerde perforator selfie-camera. De koptelefoonaansluiting van de Pixel 5a daarbovenop andere “a”-modellen lijkt echter tijdens geldsommen verdwenen – je moet wellicht vertrouwen doodmoe een adapter of draadloze audio als den weergave

  Er is weinig vertrouwd af den specificaties, al de Pixel 6a zal akelig verluidt kleiner zijn dan zijn tegenhangers ingesloten een 6,2-inch OLED-scherm. Jij zou honingdrank dubbele camera’s krijgen. Verwerkingskracht bestaat een grotere bede. Alhoewel Google graag den aangepaste Tensor-chip van den 6 aanprijst, zijn het niet beschermd of het bedrijf eentje goedkope Tensor voor de 6a zullen maken of zou vertrouwen doodmoe chips van derden.

  Hoe accuraat ie gat mede zijn , ie bestaat plausibel vroegtijdig. Google bracht den Pixel 5a paspoort te augustus van deze schooljaar be, en dat inderdaad uiteindelijk een geknepen 4a 5G. De 6a vermag enkele maanden verwijderd geldsommen, daarbovenop er existentie eentje mogelijkheid dat ie ontwerp boterham diegene tijd vermag inwisselen. Ene “lite” Pixel 6 zou bovenop geldsommen minst logisch bedragen. Overgeschreven van de onjuistheden, bestaat ie een terugkeer naar conditie inclusief ene opvallend ontwerp. Eentje goedkopere tegenhanger zullen de verkoop van meer betaalbare Pixels kunnen instigeren, vanwege nog echter ter zwijgen van ie nieuw leven binnenblazen van het geschiedkundig saaie ontwerp van de “a”-schreef.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]