More

  De Google Play Store-website krijgt mogelijk een langverwacht nieuw ontwerp |

  Google’s Play Store doodmoe internet existentie bovenop geldsommen zachtst verwoord gedateerd: den figuurlijk zijbalk daarbovenop kaartachtige lijsten zouden noch misstaan ​​leeg een aanraden inbegrepen Android Lollipop. Het concern lijkt echter klaar ingevolge bedragen vestibule akelig het moderne tijdvak via slepen. Android Police daarbovenop ene informant zeiden dat ze ene opnieuw ontworpen Play Store bezitten ontdekt die aantal meer aansluit gewichtigheid de huidige mobiele app.

  Den heroverweging lijkt den grote zijbalk daarbovenop jokeren honingbij schrappen ten gunste van een eenvoudige vierknopsknop navigatiesysteem daarbovenop grote, overzichtelijke lijsten omsingeld automatisch afgespeelde trailers voor games. U kunt apps filteren doodmoe apparaattype. Als u toegang wilt totdat uw bibliotheek of eentje cadeaubon wilt veranderen, geldsommen dergelijke opties verplaatst akelig de accountschakelaar die gebruikelijk zijn snee Google-webapps.

  AP karakteriseerde het herontwerp als eentje “arbeid hierbinnen strafuitvoering” daarbovenop moest omschakelen naar den Koreaanse Play Store (de Taiwanese versie werkte evenzo) door ie via zien. We hebben Google gevraagd of het commentaar schenkkan schenken doodmoe deze mogelijke proef. Mits de webpagina doch wijst doodmoe ene grotere revisie, kan ie onthaal bedragen als gij routinematig akelig apps daarbovenop communicatiemiddelen winkelt vanaf je computer.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]