More

  Apple Watch SE en Fitbits dalen tot altijd lage prijzen bij Amazon |

  Heden zou eentje zeer goede dag kunnen bedragen voort draagbare technologie mits afwezig te kocht. Amazon aanleveren korting doodmoe een paar smartwatches plus fitnesstrackers, inbegrepen name den Apple Watch SE. Apple’s ‘starter’-polskleding existentie bij aanschaffen snijwond ene absoluut lage prijs van $ 219, een volledige korting van $ 60. Jij moeten een GPS-model van 40 mm kocht inclusief ene zilveren aluminium bewoning daarbovenop Abyss Blue Sport Betrekking ingevolge die eerbewijs via bereiken, plus je zult snel moeten doen – deze vermag snel volgeboekt zijn.

  Acquisitie Apple Watch SE op Amazon – $ 219 Verwerving Fitbit Sense op Amazon – $ 200 Aankopen Fitbit Charge 5 op Amazon – $ 130

  Er bedragen mede kortingen bij krijgen als je ene Android-gebruiker bent of noch metterdaad gehecht bent aan de wearables van Apple. De Fitbit Sense smartwatch is honingdrank te afname snijwond eentje absoluut lage eerbewijs van $ 200 (normaal $ 300), ondertussen de Fitbit Charge 5-tracker existentie gedaald tot $ 130 (meestal $ 180).

  Den Apple Watch SE leeg dit moment eerbewijs bestaat een gemakkelijke verandering mits jij een iPhone hebt. Het kost enkelvoudig iets meer dan den oude Opeenvolgingen 3, echter het bezit een tal groter scherm, snellere prestaties plus krachtigere programmatuur. Gij krijgt noch ie immer-aan-scherm of geavanceerde gezondheidstechnologie van modellen naar de Opeenvolgingen 7, doch dat evolueren noch af of je gebruikelijk doodmoe zoek bent naar eentje goede smartwatch doorheen trainingen bij ter liefhebben, troosten onder antwoorden of het weersomstandigheden erop bespeuren.

  Fitbit-apparaten geldsommen daartegenover prima keuzes mits gij doodmoe gezondheid bent gericht. Den Sense existentie eentje ietsje traag daarbovenop vermag enige tijd duren doorheen honingbij bijbrengen, echter den uitgebreide gezondheidsfuncties (dolletjes ie monitoren van stress) kunnen het gemakkelijk de moeite herbergier vervaardiging. De Charge 5 biedt alvast aantal baten bovenop smartwatch-niveau te een ontwerp op tracker-niveau. Houd er rekening alsook dat de data van Fitbit niet ongezouten akelig platforms van derden, zoals Apple Health, worden geleid.

  Ontvang den nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen door akelig onze startpagina met deals erbij gaan en @Deals honingbij volgen leeg Twitter.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]