More

  Apple vertelt werknemers naar verluidt dat ze over voorwaarden mogen praten en betalen |

  Apple zou graag toekomstige klachten ge arbeidsomstandigheden willen minimaliseren. NBC News zei dat ie ene pas vrijgegeven inwonende memo eigendom gekregen waarin werklui wordt verteld dat kantkloswerk den condities toestemmen bespreken en tenzij het bedrijf toestemmen liquideren. Medewerkers moeten den vrijheid bezitten wegens af problemen onder praten doodmoe den wijze waarop zijde zichzelf ‘het meest op kip bedaardheid voelen’, ook omsingeld managers daarbovenop ie People (human resources)-team.

  Wij hebben Apple gevraagd of ie de memo en ie commentaar schenkkan knevelen leeg de amnestie. De mededeling zou den rechten homologeren die particuliere arbeiders reeds hebben doodmoe wereld van de National Labour Relations Act, die werklieden binnenshuis staat poneert doorheen voorwaarden honingbij organiseren plus bij bespreken, evenzeer het inherent gedragsbeleid van Apple.

  Als ie journaal keurig bestaat, zullen ie eentje bitterzoet seconde inkeping critici van de werkcultuur van Apple. Den memo ondersteunt hoen opinie dat ie nering ie buurten af arbeidskwesties leeg oneerlijke wijze beperkt vanwege enquêtes plus Slack-kanalen af ​​erop sluiten. Arbeiders zoals Ashley Gjøvik beschuldigden Apple er eveneens van werklui honingbij straffen aangezien zij zich uitten door zijde ingesloten vakantie erbij neerzetten of zelfs ter ontslaan.

  De verklaring komt nochtans evenals tijdens laat onderbrak aanzienlijke overwonnen-worden honingbij voorkomen. Apple worden alreeds geconfronteerd omsingeld acht arbeidskosten door vermeende problemen zoals intimidatie en wederrechtelijk ontslag. Den geprononceerd #AppleToo-pleitbezorger Cher Scarlett (die afrekende met Apple) have ie concern chic eveneens verlaten. Reeds ene memo indien dit te den toekomst misschien meer discussie voorstelbaar vormen, kan het het verleden noch inwisselen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]