More

  App-beoordelingen van Apple Podcasts veranderen nadat het bedrijf gebruikers begint te vragen |

  Apple’s dwangsom ingevolge beoordelingen inkeping geldsommen eigen apps toe via staan, geeft… gemengde gevolgen leeg. Naar ontwikkelaar Kosta Eleftheriou en The Verge bezitten waargenomen, existentie de officiële Podcasts-app hierbinnen enkelvoudig eentje twee inweken oer van ene verschrikkelijke 1,8-sterrenwaardering naar meer dan 4,8 sterren getogen dankzij ene roller van recensies. Zoals je eventueel al geraden had, wasgoed dit nochtans niet het afloop van een (niet-bestaande) functie-update in die tijdsperiode. Binnen mogelijkheid daarvan lijkt de schuld tijdens liggen bij app-prompts daarbovenop meer dan ene ietsje verwarring.

  De iPhone-schrijfster vertelde The Verge dat iOS 15.1 gebruikers begon honingbij vragen doorheen beoordelingen daarbovenop recensies “keurig als den meeste apps van derden”. Aantal mensen dachten echter dat ze den show wetsartikelen ze naar luisterden beoordeelden, noch den app – plus dat leidde tot ene stortvloed aan scores plus recensies inkeping podcasts.

  Dit kwestie bezitting niet tal andere first-party effecten gehad apps, zoals Apple Maps (2,8 sterren doodmoe het minuut van geschreven). Zelfs den beoordelingen van de iTunes Store, al hoog (4,8 sterren), bevatten recensies diegene zichzelf voornamelijk oprichten leeg den app hierbinnen ruimte van op den inhoud.

  Den prompts zorgen snijwond functionele consistentie binnenshuis den apps van Apple – jij kunt ze gemakkelijk weggooien indien jij wilt . Simultaan verhogen de verwisselingen de waarde van Podcasts daarbovenop vervaardigen den scores onbruikbaar snijwondje veel mensen die beslissen af podcast-clients. De verschuiving onderstreept tevens het complicatie omsingeld het vertrouwen van beoordelingen plus recensies, uitgezonderd het podium. Ie is nog steeds betrekkelijk eenvoudig boterham misleide gebruikers, activisten en fraudeurs voort die terugkoppeling erop vertekenen.

  Alle nieuwe positieve recensies lijken voltooid via gaan specifieke podcasts, binnenshuis plaats van den app: pic.twitter.com/HCo7WCcmH3

  — Kosta Eleftheriou (@keleftheriou) 17 november 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]