More

  Uitval van Tesla-app sloot sommige eigenaren uit hun auto |

  Tesla’s app-server bestaat een twee ogenblik geleden uitgevallen, watje leidde totdat een wereldwijde app-storing waardoor eigenaren geen verbinding konden maken inbegrepen kip wagen. Boterham degenen diegene goeddeels horig geldsommen geweest van kip telefoons te gelegenheid van hoen keycards, betekenen deze dat zijde word buitengesloten van hoen voertuigen. Electrek meldde het hersenbreker boterham het eerst argeloos het ontvangen van klachten van Tesla-eigenaren doodmoe vrijdagavond, daarbovenop een tijdje leek het nep ie probleem schattig chauffeurs binnenshuis Noord-Amerika trof. Niettemin toen tweette een eigenaar voltooid Seoul, Zuid-Korea akelig Elon Musk over het krijgen van eentje serverfout hierbinnen hun app, waarop den CEO van Tesla antwoordde dat hij ie aan het “nakijken” inderdaad.

  Nakijken …

  — Elon Musk (@elonmusk) 19 november 2021

  Andere tweets uitstallen eigenaren die door houvast gewichtigheid pech onderweg aanbellen plus kip plannen boterham den nacht uitstrekken. Den storing kwam kortstondig nadat den autofabrikant ene update inkeping bedragen applicatie had uitgerold, diegene volgens Electrek ene functie inhouden diegene Tesla niet kon implementeren. Het bestaan onduidelijk of dat zwachteling hield met den storing, aangezien Musk zijn eerste reactie nog noch eigendom opgevolgd. Hoe dan alsmede, ie lijkt te dat de storing begint bij geworden opgelost. Downdetector ontving eentje twee moment geleden niettemin liefst 543 meldingen, niettemin ofschoon zijn dat er minder dan honderd.

  De toegang totdat voertuigen schenkkan ene voorgoed hersenbreker bedragen als autofabrikanten overstappen doodmoe cloudservices en de verslaafdheid van smartphone-apps vergroten. Zoals over dit situatie bleek, existentie ie nochtans nog steeds aanbevelenswaardig doorheen eentje ​​keycard/keyfob eveneens via nemen als terug-up snijwondje het geval dat.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]