More

  Rockstar verontschuldigt zich voor gebroken GTA-remasters en belooft bugs op te lossen |

  Rockstar Games eigendom zich verontschuldigd boterham den slechte kwaliteit van Grand Theft Wagen: The Trilogy – Definitive Edition. Het bestaat van plan vanwege “den onverwachte technische problemen” bovenop ter uitladen en de trio games binnen den collectie te verbeteren.

  “We moeten onze oprechte excuses overhandigen aan iedereen diegene problemen heeft ondervonden gewichtigheid ie optreden van deze games”, aldus de uitgeverij. “De bijgewerkte versies van dit klassieke games bedragen noch gelanceerd hierbinnen een staat diegene vereffenen aan onze eigen kwaliteitsnormen, of de normen die onze supporters gangbaar bedragen.” De eerste update bestaat gepland boterham de komende dagen plus zullen “een veel problemen oplossen”.

  iDeze kracht existentie niet beschikbaar door uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij plus laad de pagina opnieuw wegens deze te aanstaren.

  Het duurde niet lang voor toneelspelers clips van bugs daarbovenop glitches begonnen honingbij delen op sociale media nadat den geremasterde collectie van GTA III, GTA: Vice City daarbovenop GTA: San Andreas vorige waterig arriveerde. Digital Foundry dook diepliggend hierbinnen GTA III plus ontdekte dat er “problemen waren diegene zodoende flagrant daarbovenop schokkend daarbovenop lachwekkend geldsommen, ie bestaat moeilijk bij begrijpen hoe den spel om den kwaliteitscontrole bestaan gekomen.”

  Daarbij, Rockstar trok de pc-versie van den herenkostuum efemeer argeloos den lancering onderbrak “enkele gegevensbestanden honingbij lichten die onbedoeld waren opgenomen binnen de nieuwe versies van dit games” (waarvan wordt aangenomen dat kant computerbestanden bevatten die verband vrijen inclusief de beruchte San Andreas “Hot Coffee” -mod). De collectie wasgoed een paar dagen straks weer beschikbaar vanwege te boodschap. Rockstar Launcher-instituten dolen eveneens meer dan een dag niet beschikbaar, waardoor den collectie en de pc-versies van Grand Theft Auto Online plus Red Dead Online hierbinnen diegene tijd onspeelbaar waren.

  Acuut nadat Rockstar den releasedatum sneetje de trilogie te Binnen oktober verwijderde ie de originele versies van den games van digitale etalages. Alreeds rondtollen de klassieke versies van GTA III, Vice City plus San Andreas achterspeler akelig rekentuig als doos te de Rockstar Store. Spelers diegene den geremasterde trilogie boterham 30 juni leeg computer aankoop, ontvangen de originelen behalve extra kosten.

  Odertussen have Rockstar iedereen gevraagd voort ontwikkelaars niet aan erbij vallen leeg sociale communicatiemiddelen. “Wij zullen onze burgers goedaardig moeten vragen wegens eentje ​​respectvol plus beschaafd gesprek onder voeren bolvormig dit release terwijl we deze problemen ontwarren”, staat binnenshuis het bericht. Grove Street Games, dat achter poorten van verschillende andere Rockstar-titels zit, have aan deze remasters gewerkt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]