More

  Miami stemt om het proefprogramma voor elektrische scooters te beëindigen |

  Eens de thuisbasis van den meeste elektrische scooters binnenshuis de VS, keert Miami de micromobiliteitsvoertuigen de bergrug toe. Volgens den Miami Herald stemden stadscommissarissen donderdag doorheen ene ​​meerjarige pilot ter beëindigen diegene bedrijven als Bird en Lime hierbinnen staat had stellen onderbrak gedeelde scooterverhuur in de kern van de stad erbij uitbuiten. Die bedrijven bezitten ofschoon totdat vrijdag 19 november 17.00 ogenblik de oer om hoen elektrische scooters bovenop honingbij halen. Als ze noch leeg tijd betalen, zal den stad de voertuigen binnenshuis beslag verbruiken.

  “We sluiten ie”, zei commissaris Alex Díaz den la Portilla contra de outlet. “Dat existentie het.” Chic mits in veel andere steden hierbinnen den VS daarbovenop andere delen van den globe, dolen elektrische scooters een bron van controverse binnenshuis Miami. Voorstanders beweerden dat kantkloswerk een effectieve opbrengst waarden sneetje hinder-mile zwerven, terwijl tegenstanders zeiden dat kant stadstrottoirs onveilig maakten. Het zijn dat hekkensluiter standpunt dat de nuk van den commissie beïnvloedde.

  “Leeg Biscayne Boulevard, op welk uur van de dag, aanstaren jij kinderen leeg dit scooters”, vertellen commissaris Díaz den schuiflade Portilla. “Dit existentie afwachten bovenop ene ongeluk.” Weten Russell, den enige hoofdcommissaris die tegen het beëindigen van ie planning stemde, wees tijdens dat het eentje inkomstenbron voor den stad was geweest. Miami had met ie proefprogramma omstreeks 2,4 miljoen dollar verdiend plus dat strafbaar had ie gebruikt om nieuwe fietspaden erop betalen.

  Den gril verraste den scooterfabrikanten. “We bedragen buitengewoon teleurgesteld in den haastige en kortzichtige aktie van de Provisie doorheen het scooterprogramma erbij beëindigen, een veilige daarbovenop populaire vervoersoptie diegene dagelijks om duizenden inwoners van Miami wordt tweedehands, achterwege te verdisconteren daarbovenop tientallen arbeiders de slapjes sneetje Thanksgiving zonder werk via inleggen, “Vertellen Caroline Samponaro, vice-president van transit-, fiets- en scooterbeleid belang Lyft, in eentje aangifte verdeeld omsingeld .

  Zoals den Miami Herald aangeeft, bestaat er een kans dat scooters terugkeren akelig Miami. Stadspersoneel stelt regels bovenop diegene verhuurbedrijven te staat beweren te bieden op een verbintenis doorheen hierbinnen den stad onder opereren als stukje van een definitief planning. Doch bovenop voet van ie waarheid dat den Miami City Commission zullen moeten stemmen voort ene ​​zulk planning goed ter keuren, bestaan het niet duidelijk of er toereikend steun is.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]