More

  Hulu’s live tv-abonnementen zijn binnenkort $ 5 meer per maand |

  Indien gij Hulu + Live TV-klant bent, zijn Disney van plan doorheen Disney+ daarbovenop ESPN+ aan jij jaarkaart toe te voegen, daarbovenop gij hebt geen optie. Vrijdag stuurde ie winkelbedrijf eentje e-mail akelig de huidige abonnees ingevolge hoen erop informeren be den bovenop handen zijnde keuze. Per 21 december bieden alle Hulu + Live-abonnementen toegang tot den duo andere streamingplatforms van Disney. Voordien kon je uitsluitend Hulu + Live TV krijgen.

  Daarbovenop ingesloten de variatie stijgt de prijs van Hulu + Live TV-abonnementen inbegrepen $ 5 per maand boterham ook huidige mits nieuwe klanten. Leeg den 21e kost den annoncering-ondersteunde gering $ 69,99 per maand, terwijl ie “geen advertenties” -pakket elke 30 dagen $ 75,99 kost. Mits gij een Hulu + Live TELEVISIETOESTEL-klant bent omsingeld ene bestaand Disney+- en/of ESPN+-abonnement, worden dit meegenomen binnenshuis ie nieuwe seizoenkaart.

  Disney verhoogde eerder den eerbewijs van zijn live-tv-pakketten binnenshuis 2020 toen kantkloswerk opwaarts gingen inclusief $ 10 per maand. Mensen betalen nimmer gaarne meer boterham een voorkomendheid, echter den manier waarop het concern ingesloten deze hekkensluiter prijsverhoging omgaat, kan sommige klanten ergeren. Het laatste winstrapport van Disney schenkkan lief inzicht geeft in den motivaties van ie winkelbedrijf. Binnen het vierde kwartaal voegde het winkelbedrijf 2,1 miljoen Disney+ abonnees toe, aantal minder dan den 9,4 miljoen diegene Wall Street had tegemoetzien aan ter rondreizen. Ie bestaat bestaanbaar dat Disney verwachten dat alle Hulu-abonnees diegene het verliest, een versteviging van geldsommen Disney+-klantenbestand kastelein zal bedragen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]