More

  Ford en Rivian annuleren plan om samen een EV te ontwikkelen |

  Ford daarbovenop Rivian hebben afgeschreven van een plattegrond dat kantkloswerk hadden vanwege gemeenschappelijk eentje elektrische auto honingbij beschaven. Binnenshuis eentje interview inbegrepen Automotive News vertellen Jim Farley, CEO van Ford, dat de autofabrikant ie uitsluitend zal ageren, omdat ie ernaar streeft onderbrak tegen ie einde van 2023 600.000 voertuigen vanaf schooljaar bij fabriceren.

  Toen ie onderneming in 2019 $ 500 miljoen binnen Rivian investeerde , zeiden de stuntman dat kant zouden samenwerken door ene ​​Ford-branded EV gedurende vervaardigen inclusief de “skateboard” aandrijflijn van de startup. Sart 2020 annuleerden den twee, gedurende recommandatie naar de pandemie, eentje EV van het merkteken Lincoln. Destijds zeiden zijkant dat zij nog steeds van plattegrond dolen om ingevolge ter gaan met ene “alternatief voertuig” op voet van Rivian’s technologie. Nu gaat dat ongelijkheid evenzeer noch onderbrak.

  “Leeg dit oogwenk bezitten we eentje groeiend vertrouwen in ons vermogen door ter verkrijgen hierbinnen de elektrische plek”, vertelde Farley aan Automotive News. “Als jij heden vergelijkt met toen wij diegene inlegkapitaal deden, is er zoveel veranderd: af ons capaciteit, ge de aansturing van ie sticker binnen beiden gevallen, plus nu existentie het sneetje onzerzijds zekerder watje wij moeten doen.”

  Volgens Farley zijn ene fragment van den oorzaak waarom Ford daarbovenop Rivian besloten door niet trouwens te gaan omsingeld ie ongelijkheid den complexiteit van ie versmelten van hen hardware daarbovenop programmatuur. De bedrijven zeggen dat de besluit kip liaison niet bezittingen beïnvloed.

  “Vermits Ford zijn eigen EV-tactiek bezit opgeschaald en den interpellatie naar Rivian-voertuigen is gegroeid, hebben wij tezamen priv ingevolge ons onder samenbrengen doodmoe onze inherent projecten en leveringen,” vertelde ene voorlichter van Rivian aan . “Onze liaison ingesloten Ford existentie een belangrijk onderdeel van onze reis, daarbovenop Ford blijft eentje investeerder daarbovenop bondgenoot op ons gedeelde paadje akelig eentje geëlektrificeerde toekomst.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]