More

  De OnePlus 9 Pro is nu $ 270 korting |

  Als je op zoek bent naar ene alternatieve smartphone snijwondje een iPhone, Samsung-handset of Pixel, zit gij inbegrepen den OnePlus 9 Professional niet afgelegen kwel. Ie bezit aantal van den toeters daarbovenop bellen diegene je van eentje premium smartphone mag verwacht. Vlak snee Black Friday kun jij de OnePlus 9 Pro omhooghalen van de OnePlus-webstek, Amazon of Best Buy snee $ 799, $ 270 minder dan de normale prijs.

  Aankoop OnePlus 9 Pro belang OnePlus – $ 799 Aanschaffen OnePlus 9 Voor bij Amazon – $ 799 Aanschaffen OnePlus 9 Voor bij Best Buy – $ 799

  Wij gaven den OnePlus Professional 9 ene score van 88 hierbinnen onze recensie en noemden het de lieve OnePlus-lopen totdat alhoewel toe. Ie apparaat inbegrepen IP68-classificatie bezit ene 6,7-inch, 3.216 x 1.440 scherm ingesloten ene helderheid totdat 1.300 nits plus een maximale verversingssnelheid van 120 Hz. Ie inhouden dubbele luidsprekers, eentje microSIM-slot en ene USB-C-poort diegene verenigbaar is met de OnePlus Warp Charge-adapter.

  De OnePlus 9 Voor bezittingen Hasselblad-lenzen aan den achterkant, waaronder een 48 MP hoofdcamera, 50 MP ultra- brede camera en 8MP telecamera. Den array kan 8K-video opslorpen omsingeld 30 fps, nochtans wij hadden bedenkingen bij de telelens, die plaatjes soms overbelicht hierbinnen scenario’s inclusief veel licht.

  Het apparaat wordt aangedreven ingevolge eentje Snapdragon 888-processor, wat toereikend zijn tof. Het worden levert met 12 GB ARIES plus 256 GB pakhuis. Inbegrepen den dubbele batterijcellen van 4.500 mAh heb gij argeloos één keer opladen een hele dag gebruik nodig.

  Den vaan OnePlus 9 existentie alsook honingbij koop. Jij kunt ie snee $ 599 omhooghalen belang Amazon plus Best Buy – $ 130 korting leeg de normale prijs. Ie heeft een iets kleiner 6,5-inch Full HD-scherm daarbovenop werkt voorts op een Snapdragon 888 omsingeld idem RAM-geheugen daarbovenop dezelfde opslag als zijn grotere broer of zuster. Alhoewel hij honingdrank Hasselblad-camera’s heeft, bezit de OnePlus 9 eentje oudere 48-megapixelsensor om den kosten honingbij afdrukken.

  Mededeling OnePlus 9 gewichtigheid Amazon – $ 599 Terugloop OnePlus 9 bij Best Buy – $ 599

  Ontvang de nieuwste Black Friday daarbovenop Cyber ​​Monday aanbiedingen door onze deals homepage onder bezoeken plus @Deals erop monitoren doodmoe Twitter.

  Alle producten aanbevolen doorheen word geselecteerd om onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde links. Indien je iets koopt onder een van dit links, kunnen wij ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]