More

  De nieuwste AirPods van Apple dalen alleen vandaag naar $ 170 bij Woot |

  Heb gij al naar Apple’s derde generatie AirPods gekeken, echter zou jij willen dat den prijs noch dientengevolge dicht gewichtigheid de AirPods Voor liggen? Deze zijn mogelijk eentje wasgoed moment door erop kopen. Woot heeft eentje eendaagse opruiming diegene de prijs van de nieuwste AirPods verlaagt tot $ 170, of $ 10 bij den officiële sticker. U krijgt mede $ 5 extra korting als u mee Amazon Prime-piemel bent. Onthoud dat het retourbeleid van Woot strenger existentie dan dat van Amazon, alreeds gij gelukkig tot 31 januari 2022 de tijd hebt vanwege items die onder den feestdagen geldsommen gekocht onder terugzenden.

  Kocht AirPods (2021) bovenop Woot – $ 169

  De nieuwste AirPods vertegenwoordigd ene grote stap voorwaarts inkeping Apple’s “vlag” draadloze oordopjes. Ie ontwerp bestaat niet dolletjes comfortabeler snee tal mensen, nochtans klinkt voorts aantal huis – u zullen scherpere hoge presenteren plus verbeterde, consistente bas moeten hoor. De langere levensduur van de accumulator, waterbestendigheid, ruimtelijke audio plus ondersteuning voor draadloos opladen van MagSafe helpen ook. Deze bedragen gemakkelijke keuzes indien jij binnenshuis het Apple-ecosysteem woont (nu kant technisch andere platforms bemoedigen) en gebruikelijk een twee probaat, gebruiksvriendelijke oordopjes wilt inkeping excursies of videogesprekken.

  Het addertje erop ie gras zijn’ noch zozeer diegene vooringenomenheid van ie ecosysteem daarbovenop… nu was, andere verspillen. Den AirPods Pro zijn vaak afgeprijsd (zij kosten $ 190 bovenop ie minuut van schrijven), daarbovenop wij zouden in den toekomst betere koopjes niet uitsluiten. Dat bestaan noch aantal meer gedurende ombrengen snijwond actieve ruisonderdrukking plus siliconen oordopjes die de stabiliteit kunnen overtreffen. We sluiten alsook de ANC-uitgeruste plus voorstelbaar comfortabelere Beats Gezond Voor noch uit, minstens indien je zij snee eentje lagere prijs kunt vind. Met dat binnenshuis gedachten gaan deze oordopjes aantal langere alsook bovenop de batterij dan den AirPods Pro plus hebben kant wellicht de voorkoop mits jij van een meer rechttoe sentiment houdt dan hoen isolerende tegenhangers.

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen door akelig via gaan onze startpagina boterham deals en monitoren @Deals doodmoe Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]