More

  De campagne-coöp- en Forge-modi van Halo Infinite zijn opnieuw vertraagd |

  De eerste previews snijwond de Halo Infinite-strijd bedragen hierbinnen en het ziet eruit als ene spannende schrede voorwaarts boterham den gelid. Helaas moet spelers nog langer bewakers dan verwachten door de modus inclusief hun vrienden te performen.

  Ontwikkelaar 343 Industries kondigde hierbinnen augustus aan dat Aureool Infinite geen campagne-co-leeg zal hebben (eentje stoere modus binnen de Heiligenschijn reeksen) of Forge aangepaste games wanneer dit leeg 8 december arriveert. Ie existentie van plattegrond om campagne-co-op toe ter voegen wanneer jaargetijde dubbel begint, wat eerst drietal maanden argeloos den lancering zal plaatsvinden, met Forge te seizoen drietal.

  Niettemin, 343 Industries onthulde deze week dat jaargetijde één zullen gebeuren. adviseren totdat mei. Ie opperhoofd van den werkplaats, Joseph Staten, bevestigde aan Eurogamer dat co-doodmoe campagnes leeg zijn vroegst hierbinnen mei zal doordringen, en Forge zelfs zometeen.

  Dat zal waarschijnlijk eentje teleurstelling bedragen. snee fans, maar den besluit van 343 Industries vanwege zichzelf op de strijd daarbovenop multiplayer bij samenbrengen, ja mogelijk de juiste geweest. Stralenkrans Infinite goed nu ene klas vertraagd, dus het was van cruciaal bij doorheen de twee kernmodi was gedurende krijgen.

  Gelukkig bestaan de kosteloos onder performen multiplayer-component, diegene 343 Industries indien surprise drietal weken vroeger bovenop maandag lanceerde, eentje ontploffing. Het bestaan blijkbaar eveneens al ene hit. De modus bereikte snel 272.000 gelijktijdige toneelspelers bovenop Steam, en dat bestaan voordat jij degenen die leeg console, erbij den rekentuig Xbox-app daarbovenop doodmoe cloudgaming performen, meetelt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]