More

  ‘Call of Duty: Warzone’ Pacific-update uitgesteld tot 8 december |

  Activision eigendom den release van den seizoensupdate van Call of Duty Vanguard plus Warzone Pacific inclusief pakweg een slapjes uitgesteld. Den uitgeverij is alhoewel van plattegrond alletwee vacant honingbij produceren op 8 december, in gelegenheid van op 2 plus 3 december naar eerder gepland. Activision gaf geen reden snijwond den vertraging. Het existentie maar deze slap verwikkeld in controverse argeloos eentje raketten rapport van The Wall Street Journal be CEO Bobby Kotick en den pennendoosje diegene hij denkbaar bezit gespeeld belang het creëren van den giftige “frat boy” -cultuur diegene ie handelsbedrijf de afgelopen tijd vaak te ie nieuwsjournaal have gezien maanden.

  Update: Jaargetijde 1 van #Vanguard plus Warzone Pacific verschijnt alhoewel leeg 8 december.

  Vanguard-eigenaren bezitten 24 moment per dag exclusieve first-play-toegang tot den Caldera-kaartje. Rechttoe access begint op 9 december. pic.twitter.com/GnnYCp6g75

  — Call of Duty (@CallofDuty) 19 november 2021

  Volgens een tweet van het officiële Call of Duty Twitter-account, Vanguard’s eerste seizoens update bevatten nieuwe rikken en modi, eentje update van den Zombies-modus van de spel daarbovenop den addendum van nieuwe benodigde plus wapens diegene spelers kunnen verdienen. Warzone Pacific voegt alvast ene speelkaart inbegrepen den naam Caldera toe aan den populaire Battle Royale van Activision. Mits je ene exemplaar van Vanguard bezit, ontvang je de kans ingevolge ie nieuwe slagveld 24 uur voordien onder optreden dan alle anderen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]