More

  Amazon opent pre-orders voor zijn Halo View-fitnessband |

  Amazon heeft een nieuwe versie van geldsommen Heiligenschijn-fitnessband aangekondigd te ie hardware-evenement hierbinnen september, en al kun jij eentje pre-bevel verschrompelen. Stralenkrans View, den eerste wearable van Amazon inbegrepen eentje display, kost $ 50 honingbij den pre-orderperiode. Het kost gewend $ 80.

  Pre-commando Aureool View bij Amazon – $ 50

  Het toestel, dat ergens binnenshuis december wordt verzonden, worden toeleveren inclusief ene Aureool-lidmaatschap van een klas. Het plattegrond omvatten trainingen en voedingsadvies, en ie kost normaliter $ 4 vanaf maand.

  Halo View tegoed eentje analoog ontwerp indien Fitbit’s Charge-cassettebandjes. Het AMOLED-kleurenscherm toeleveren erop andere bijzonderheden weersomstandigheden over uw live workouts, activiteitengeschiedenis, bloedzuurstof daarbovenop slaapscores (sommige van diegene functies bedragen louter sneetje ie Halo-jaarkaart). U kunt honingdrank tekstmeldingen staren.

  Ie zwembestendige toestel bevatten een huidtemperatuursensor, hartslagmeter daarbovenop ene versnellingsmeter. Amazon beweert dat de batterij totdat zeven dagen meegaat bovenop ene enkele lading, plus dat hij binnen twee ogenblik fulltime is opgeladen.

  Reeds Aureool View geen ingebouwde microfoon eigendom, bestaat er integratie inbegrepen Alexa . Als je verbinding evolueren inbegrepen de stemassistent ter de instellingen van de Halo-app, kun je ene Alexa-toestel vragen vanwege gij gezondheidsoverzicht, slaapkwaliteit en andere info erop vertellen.

  Amazon zegt dat privacy ene belangrijke overweging ja belang hoe ie Heiligenschijn heeft ontworpen. “Er zijn meerdere beschermingslagen ingevolge data zeker en bij beheersing tijdens liefkozen”, beweert het handel. Het beloofde ook geen gezondheidsgegevens onder verkwisten die meteen aan u geldsommen on-line. Gij hebt bovenop elk ogenblik de plek onderbrak je gezondheidsgegevens tijdens downloaden of via afzonderen over den Halo-app.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]