More

  VK verbiedt elk handheld gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur |

  De Britse regering versterkt haar bestaande slijpen anti ie gebruik van mobiele telefoons erop het rijden. Het zijn reeds illegaal om erop sms’daarbovenop en tijdens bellen achter ie stuur, buiten ie eentje spoedgeval is. Per volgend jaar wordt nochtans elk conventie van mobiele telefoons gedurende het rijden indien wederrechtelijk beschouwd – louter het conventie van telefoons onderbrak foto’s of video’s tijdens maken, games erop spelen of doorheen afspeellijsten en andere capaciteit te bladeren.

  Bestuurders kunnen geen van deze spullen doen, zelfs niet indien hen voertuig stilstaat. Ie regering gaat den Wegenverkeerswet herzien voort over erbij stortregenen dat stilstaan ​​op de achterwege, naar bij verkeerslichten of midden hierbinnen de rij, nog steeds geldt mits rijden. Iedereen die betrapt worden doodmoe ie gebruik van zijn telefoon binnen die omstandigheden, krijgt nog steeds eentje boete van £ 200 (US $ 269) daarbovenop krijgt zes strafpunten bovenop bedragen rijbewijs, sukkel betekent dat nieuwe chauffeurs hoen rijbewijs kunnen intrekken.

  De enige uitzondering bestaat indien zij hoen telefoon bezigen ingevolge betalingen ter handelen gewichtigheid een kaartlezer, bijvoorbeeld gewichtigheid een drive-through-venster of eentje wegentol. Liquideren snijwondje online aankoop bestaan geen acceptabele aanleiding doorheen noch gestraft onder werd mits zijde werd betrapt. Let doodmoe: politici kunnen kip apparaten handsfree blijven gebruiken, bijvoorbeeld voor navigatiedoeleinden, vergankelijk kant echter hierbinnen eentje eigenaar bedragen bevestigd.

  Het VK zijn al lang van plattegrond doorheen den wettelijke maas binnenshuis den verhaal erbij dichten waardoor politici om kip mobiele toestellen erop gebruiken, voorbijgaand zij noch sms’plus of opbellen. Den autoriteiten hebben het publiek geraadpleegd voltooid ie uitbreiden van de bestaande wetten, en 81 procent van de respondenten steunde kip proposities blijkbaar.

  Transportsecretaris Grant Shapps vertellen hierbinnen een verklaring:

  “Er vallen gedurende tal afwerken en gewonden ondertussen mobiele telefoons geworden vastgehouden. Ingevolge ie gemakkelijker erbij fabriceren doorheen mensen die onwettig inclusief hun telefoon achter het stuur zitten bij berechten, zorgen we ervoor dat den wet de 21e eeuw wordt ingevoerd daarbovenop verdedigen wij synchroon alle weggebruikers.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]