More

  Twitter brengt zijn in-app fooifunctie naar Android |

  Argeloos de introductie van den functie ‘fooienpot’ snijwond alle iOS-gebruikers ouder dan 18 klas, bezitting Twitter den functie honingdrank naar Android aangerukt. Het idee is dat indien jij eentje bijzonder vermakelijke of informatieve tweet ziet, je strafbaar meteen vanuit den app akelig de Contant-app, Patreon, Paypal, Bandcamp daarbovenop Venmo van de schrijver kunt uitlijnen.

  Fooien existentie reeds vacant snijwond Android!

  U kunt klaarmaken ingevolge tips erop ontvangen van uw profiel – – tik doodmoe den lichtknop “Profiel herschrijven” daarbovenop tik vervolgens leeg “Tips” wegens honingbij beginnen.

  — Twitter-bijstandsregeling (@TwitterSupport) 18 november 2021

  Twitter introduceerde voor ie aanvankelijk fooienpotten binnenshuis mei, daarbovenop rolde het vervolgens wijdverbreid voltooid inkeping iOS-gebruikers binnenshuis september. Ene vergelijkbare functie zijn vacant in de Clubhouse-achtige “Spaces”-functie van Twitter, waardoor makers “tickets” inkeping den live-toegangsfuncties binnen rekening kunnen brengen. Twitter eigendom laatstelijk evenzeer “superfollows” aangebroken vanwege makers onder uitzoeken, waardoor ze inkomsten kunnen genereren met tweets plus exclusieve kracht kunnen bieden, tezamen ingesloten eentje abonnementsservice diegene den betaalmuren van publicaties op ie platform zal kunnen elimineren.

  Daarboven het conventie van gewend strafbaar erop betalingsdiensten, schenkkan Twitter u straks anderen eentje fooi geeft diegene Bitcoin gebruikt. Volgens ene gaatje bestaat Twitter van plan ingevolge het Lightning Network tijdens toepassen voort Bitcoin-betalingen inbegrepen hoge gangpad en relatief lage kosten mogelijk onder vervaardiging.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]