More

  Staats-AG’s openen onderzoek naar het effect van Instagram op tieners |

  Meta’s inspanningen om gezonde gewoonten voor tienergebruik aan te moedigen, zijn voor sommige staatsfunctionarissen niet genoeg. The New York Times meldt dat een coalitie van procureurs-generaal een onderzoek is gestart naar de effecten van Instagram op tieners. Californië, Florida, Kentucky, Massachusetts, Nebraska, New Jersey, New York, Tennessee en Vermont zijn bezorgd dat Meta Instagram zou aanbieden en promoten aan het jongere publiek, terwijl ze de mogelijkheden voor mentale en fysieke schade kent. Als dat zo is, zou de socialemediagigant de consumentenbeschermingswetten van staten kunnen schenden.

  De onderzoekers maken zich het meest zorgen over Meta’s technieken om de “frequentie en duur” van interacties te verhogen ten koste van tieners. Uit gelekt intern onderzoek bleek dat Instagram een ​​aanzienlijk percentage van de tieners, vooral meisjes, pijn deed, wat resulteerde in problemen variërend van depressie tot zelfbeschadiging.

  Een Meta-woordvoerder vertelde dat de beschuldigingen “vals” waren en toonde een “diepe onbegrip” van de situatie. De volledige verklaring kunt u hieronder lezen. Het deelde eerder onderzoeksgegevens en beweerde dat het lek zijn werk verkeerd voorstelde, waarbij het een “context” opleverde die suggereert dat bepaalde informatie niet kan worden gebruikt om conclusies te trekken over gemiddeld gedrag of verbanden met mentale en fysieke schade.

  Meta heeft genomen. enkele stappen om zorgen weg te nemen, waaronder aanmoedigingen om pauzes te nemen en werk op Instagram Kids te ‘pauzeren’. Er is ook geen zekerheid dat het onderzoek zal leiden tot meer inhoudelijke actie. Desalniettemin staat het bedrijf onder veel meer druk om tieners te beschermen – het zou juridische gevolgen kunnen hebben als de staten vinden dat het niet genoeg heeft gedaan.

  Deze beschuldigingen zijn onjuist en tonen een diep verkeerd begrip van de feiten aan. Hoewel uitdagingen bij het online beschermen van jonge mensen gevolgen hebben voor de hele branche, hebben we de branche geleid bij het bestrijden van pesten en het ondersteunen van mensen die worstelen met zelfmoordgedachten, zelfverwonding en eetstoornissen. We blijven nieuwe functies ontwikkelen om mensen te helpen die mogelijk te maken hebben met negatieve sociale vergelijkingen of problemen met het lichaamsbeeld, inclusief onze nieuwe ‘Take a Break’-functie en manieren om ze naar andere soorten inhoud te duwen als ze vastzitten op één onderwerp. We blijven ouderlijk toezicht ontwikkelen en onderzoeken manieren om tieners standaard nog meer leeftijdsgebonden ervaringen te bieden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]