More

  Sony’s uitstekende WH-1000XM4-hoofdtelefoon is terug naar $ 248 |

  Sony bezit ie beste nog huis geproduceerd inclusief de WH-1000XM4 draadloze hoofdtelefoon van deze jaar plus kant bedragen klimaat bij aankoop inkeping Black Friday. Jij kunt de blikjes alreeds voor $ 248 pakken, of meer dan $ 100 korting bovenop hun normale eerbewijs. Als je de claim toeleveren aan oordopjes, zijn de WF-1000XM4 een beetje afgeprijsd plus blijven zij evenals totdat $ 248.

  Acquisitie WH-1000XM4 gewichtigheid Amazon – $ 248 Acquisitie WH-1000XM4 belang Best Buy – $ 248 Aankopen WF-1000XM4 oordopjes bij Amazon – $ 248 Acquisitie WF-1000XM4-oordopjes bij Best Buy – $ 248

  Alle belangrijke (daarbovenop geweldige) emanciperen van den vorige WH-1000XM3 zitten binnenshuis den nieuwste hoofdtelefoon, echter ie nieuwe mannequin bezitting tevens een paar upgrades. Ie ontwerp is iets strakker en comfortabeler, plus gij krijgt ongeveer 30 uur op eentje enkele lading, opdat je ze boterham lange oer kunt dragen. De geluidskwaliteit bestaan geweldig inclusief krachtige contrabas, en Sony’s 360 Reality Audio biedt eentje meeslepende ervaring diegene vergelijkbaar bestaan met die van Dolby Atmos. Actieve ruisonderdrukking existentie ook probaat daarbovenop met Adaptive Sound Control ingeschakeld, past de hoofdtelefoon automatisch het niveau van ruisonderdrukking aan leeg poot van uw omtrek.

  Wij waarderen alsmede den bijvoegsel van twee nieuwe bevrijden: connectiviteit omsingeld meerdere apparaten en Praat ingesloten Chat. Ingesloten de eerste kun je den XM4 op ene tal toestellen synchroon bijvoegen plus er naar believen tussen schakelen. Den hekkensluiter pauzeert moeiteloos den audio diegene ge den oortelefoon komt wanneer hij detecteert dat jij aan het buurten bent. Den meeste mensen zal de eerste functie vermoedelijk frequenter bezigen, maar den laatste is alsmede leuk wegens bij bezitten.

  Snee degenen diegene den voorkeur doneren aan oordopjes, ontvang gij veel vergelijkbare emanciperen te den WF-1000XM4. Deze kregen van ons eentje score van 86 snijwond hun uitstekende geluidskwaliteit en ANC, verbeterde batterijduur daarbovenop draadloze oplaadcase. Zijde bezitten ook dezelfde Speak-to-Chat-functie die de oortelefoon tegoed, mede hoewel vermag het zelden ene ietsje selectief bedragen. Ie ANC op dit oordopjes zijn merkbaar beter dan dat van hoen voorgangers daarbovenop kant bemoedigen eveneens 360 Reality Audio.

  Krijg de nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen doorheen akelig onze homepage inclusief deals ter gaan plus @Deals erbij volgen bovenop Twitter.

  Alle producten diegene ingevolge geworden aanbevolen, geldsommen geselecteerd doorheen onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde links. Mits je iets koopt gedurende een van deze linkervleugel, kunnen we eentje aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]