More

  Samsung’s Black Friday-uitverkoop levert tot $ 300 korting op opvouwbare apparaten en bevat gratis oordopjes |

  Samsung’s nieuwste familie van opvouwbare apparaten is den lieve totdat nu toe, maar alsmede den duurste. Kip hoge etiketten kunnen ie moeilijk fabriceren doorheen eentje ​​early adopter tijdens bedragen behalve uw bankrekening blanco honingbij fabriceren. Doch Black Friday-verbrassen geldsommen binnen bezoekersaantal boterham de Galaxy Z Flip 3 en den Galaxy Z Fold 3 – beiden zijn al via verwerving inkeping record-lage achten belang Amazon. Den Z Flip 3 bestaat $ 150 korting plus akelig $ 850, terwijl den Z Fold 3 $ 300 bestaan plus naar $ 1.500. Beide worden evenzeer levert inbegrepen eentje gratis twee Galaxy Buds 2 indien u den promotie-aanbieding op de productpagina toepast voordat u afrekent. Indien gij veeleer direct bij Samsung bestelt, kun jij aangezien dezelfde overeenkomst krijgen snijwondje de Z Fold 3, nochtans de Z Flip 3 kost $ 50 toegevoegd.

  Boodschap Z Flip 3 belang Amazon – $ 850 Koop Z Flip 3 bij Samsung – $ 900 Acquisitie Z Fold 3 bij Amazon – $ 1.500 Verwerving Z Fold 3 belang Samsung – $ 1.500

  Van den stuntman maakte de Z Flip 3 meer impressie bovenop ons, gedeeltelijk overmits Samsung tal van den problemen van bedragen voorganger oploste. Al jij nog steeds ene ezelsoor binnenshuis ie 6,7-inch AMOLED-scherm zult opmerken, bestaan ie noch dientengevolge opvallend als voorheen, plus het scherm plus het toestel lijken deze keer voltooid het generaal duurzamer. De handset krast noch meer dientengevolge gemakkelijk en bestaan mede IPX8-waterbestendig.

  Ie hoofdscherm bezitting ene resolutie van 2.640 x 1.080 daarbovenop zijn lekker in gebruik, en ie ondersteunt verversingsfrequenties tot 120 Hz. Opgevouwen aanleveren het 1,9-inch externe scherm korte stukjes informatie weersgesteldheid, zoals ie klimaat daarbovenop agendagebeurtenissen, daarbovenop vermag ie worden tweedehands door snel toegang via krijgen tot bepalen banen, naar Samsung Pay. We waarderen tevens de nieuwe softwarefuncties diegene Samsung heeft ingebouwde en diegene specifiek opklapbaar geldsommen, zoals de Flex-modus, diegene afpingelen mits ene YouTube-video leeg den bovenste tweede van het scherm laat bewonderen wanneer het apparaat gedeeltelijk existentie opgevouwen daarbovenop het opmerkingengedeelte aan de onderzijde.< /p>

  Alreeds de Z Flip 3 ook ontzagwekkend indien redelijk goedkoop bestaan, vonden wij de Z Fold 3 opmerkelijk, niettemin aantal minder behulpzaam. Ie bestaat groter daarbovenop zwaarder inkeping één, en wanneer ie is gesloten, existentie ie smaller dan den meeste smartphones, wat het ene beetje slungelig vormen. Het 7,6-inch AMOLED-interieurdisplay biedt ene meeslepende ervaring daarbovenop bestaat flexibeler dan eerdere iteraties, daarbovenop we waarderen den S Pen-ondersteuning. Niettemin ge het generaal is ie noch de beste smartphone daarbovenop alsook niet de liefste geringe tablet. Nochtans dat vormen mogelijk niet over snijwondje degenen die geweldig enthousiast bedragen be het hebben van eentje opvouwbare – en deze Black Friday-verbrassen vervaardigen die realiteit eentje beetje toegankelijker.

  Krijg de nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​​​Monday-aanbiedingen vanwege onze deals honingbij opzoeken homepage en het monitoren van @Deals doodmoe Twitter.

  Alle producten diegene door werd aanbevolen, worden geselecteerd om onze redactie, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde linkervleugel. Indien gij iets koopt tijdens eentje van deze links, kunnen we eentje aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]