More

  Podcast: De storm rond de CEO van Activision Blizzard |

  Deze zwak word Cherlynn daarbovenop Devindra vergezeld vanwege Jessica Conditt van door binnenshuis de hekkensluiter controverse kogelrond Activision Blizzard CEO Bobby Kotick via duiken. Volgens ene kortgeleden Wall Street Journal-rapport ja hij wasgoed leeg de hoogte van beschuldigingen van seksueel wangedrag bij het handel en hield hij ie bestuur van Activision weldoordacht in ie ongewisse. Wij buurten alsook voltooid schlemiel het zelfbedieningsprogramma van Apple inkeping jij inhouden, eveneens ene nieuwe toegankelijkheidsgadget die eye-tracking naar de iPad brengt.

  Luister hieronder of abonneer je op jij podcast-app akelig keuze. Indien jij suggesties of knevelen hebt diegene gij tijdens de voorstelling aan de regel zou moeten stellen, moeten je ons e-mailen of ene aankondiging achterlaten te den comments! Daarbovenop bekijk zeker honingdrank onze andere podcasts, den Morning After plus News!

  iDeze kapitaal bestaan noch beschikbaar onderbrak je privacyvoorkeuren. Arbeid hier gij instellingen gewichtigheid plus laad de pagina opnieuw door deze onder observeren. · Den storm uitpuilend den CEO van Activision Blizzard

  Abonneer jij!

  iTunes

  Spotify

  Pocket Casts

  Stitcher

  Google Podcasts

  Onderwerpen

  Apple kondigt opzienbarend planning aan voort producten thuis gedurende repareren – 19:20

  Aanval Google Cloud neemt af Spotify, Snapchat, Etsy daarbovenop andere sites – 24:40

  TD Pilot laat mensen ingesloten een gebrek een iPad inclusief hun kijkers voorzetten – 30:02

  Heiligenschijn Infinite kosteloos multiplayer-bèta bestaan ofschoon vacant – 36:13

  Paramount+ haalt Star Kras: Discovery van Netflix sneetje verrassend jaargetijde – 37:37

  StreamLabs worden beschuldigd van plagiaat, laat “OBS” van geldsommen naam vallen – 41 :15

  Rep. Paul Gosar retweet Attack on Titan edit uit het completeren van AOC onmiddellijk nadat hij geworden berispt aldaar hij het den eerste keer had gedaan – 44:19

  LA’s Staples Center is alhoewel den Crypto.com-arena – 45:59

  Werk aan – 52:57

  Picks – 55:57

  Video livestream

  iDeze kracht bestaat niet beschikbaar doorheen uw privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen bij daarbovenop laad den bladzijde weer ingevolge deze te aanschouwen.

  Credits
  Hosts: Cherlynn Low daarbovenop Devindra Hardawar
  Gast: Jessica Conditt
  Producer: Ben Ellman
  Livestream-producenten: Julio Barrientos, Luke Brooks
  Grafische artiesten: Luke Brooks, Kyle Maack
  Muziek: Dale North daarbovenop Terrence O’Brien

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]