More

  NVIDIA Shield TV daalt tot $ 130 in vroege Black Friday-uitverkoop |

  Mits jij den kans hebt gemist doorheen de NVIDIA Shield TV hierbinnen augustus voor $ 20 korting gedurende krijgen leeg de gebruikelijke prijs, dan existentie deze jij mogelijkheid voort deze erop doen voor Black Friday zelfs echter aanbreekt. Den streamingbox van $ 150 existentie al bij boodschap snijwondje $ 130 bij Amazon daarbovenop Best Buy, wat voetgewricht $ 1 meer is dan den laagste prijs eens snee Black Friday vorig jaar en de lieve eerbewijs existentie die wij te 2021 boterham ie toestel bezitten waargenomen. geweldige kans ingevolge de streaming-box honingbij pakken als je bovenop zoek bent akelig iets krachtigers dan een Chromecast, boterham jezelf of mits dominant voor dit feestdagen.

  Aankoop NVIDIA Shield TV gewichtigheid Amazon – $ 130 Afname NVIDIA Shield TELEVISIE doodmoe geldsommen best Terugloop – $ 130

  Den Shield TELEVISIETOESTEL worden aangedreven onderbrak een NVIDIA Tegra X1+ processor, waardoor hij de Android TELEVISIE-programmatuur losjes en efficiënt schenkkan verrichten. Ie ondersteunt Dolby Vision HDR plus Dolby Atmos surround geluid daarbovenop is hierbinnen staat totdat 4K-streaming van kerkdiensten artikelen het beschikbaar bestaat, waaronder Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube, Google Play Movies & TELEVISIE. Je kunt mede rechtstreeks vanaf gij adviseren streamen inbegrepen den ingebouwde Chromecast 4K.

  Den Shield TV bestaan noch letterlijk ene pak plus worden leveren binnen ene buisvormige bewoning, die volgens NVIDIA draadloze interferentie schenkkan helpen voorkomen. Daarop traceren jij een Gigabit Ethernet-poort daarbovenop ene microSD-kaartslot sneetje opslaguitbreiding. Gij kunt ie toestel inclusief je stemkracht serveren ingesloten behulp van Google Assistant, daarbovenop gij kunt evenals handsfree opdrachten geven inbegrepen Alexa ter ene Amazon Geluidsweerkaatsing-megafoon. Indien ene pluspunt eigendom het Bluetooth waarmee je media kunt aanbrengen en accessoires zoals draadloze headsets kunt aansluiten. De NVIDIA Shield TELEVISIE zijn leeg dit moment reeds een twee schooljaar, nochtans het is nog steeds eentje krachtige toevoeging aan uw entertainmentcentrum.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege naar onze homepage met deals erop gaan plus erbij monitoren @Deals bovenop Twitter.

  Volg @Deals leeg Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]