More

  NBC’s zesjarige Premier League-deal houdt enkele wedstrijden op Peacock |

  Je zult waarschijnlijk Peacock moeten blijven gebruiken als je Premier League-wedstrijden wilt streamen. Zoals Bloomberg opmerkt, heeft NBCUniversal een overeenkomst voor zes jaar getekend waardoor het de officiële Amerikaanse uitzendpartner van de Premier League blijft. De regeling geeft NBC Sports toegang tot alle 380 wedstrijden van elk seizoen tot 2028. Het pact geeft NBC ook het alleenrecht op Spaanstalige verslaggeving.

  De twee zeiden niet hoe dit de verslaggeving van Peacock zou beïnvloeden. De Premier League benadrukte echter Peacock als een platform dat “elk huis” met internettoegang zou kunnen bereiken. NBC Sports werd in 2013 de Amerikaanse partner van de Premier League en heeft zijn bestaande overeenkomst tot mei 2022.

  Er is een reële kans dat Peacock veel (maar niet alle) van die games zal blijven streamen. Bloomberg wees erop dat Premier League-wedstrijden een van de weinige betrouwbare bronnen van kijkers voor de jonge dienst waren – de hernieuwde deal zou ervoor kunnen zorgen dat ze blijven kijken en uit de handen van rivalen zoals ESPN, die een bod deden op Premier League-rechten. Dit zou ook gratis Peacock-gebruikers naar de Premium-niveaus kunnen leiden die momenteel nodig zijn om de wedstrijden van de competitie online te bekijken.

  De extensie zal je niet opwinden als je op zoek was naar meer manieren om de heldendaden van Chelsea, Liverpool en andere topteams. Het biedt echter in ieder geval enige consistentie als je al een Peacock-gebruiker was of graag kijkt op de verschillende andere platforms van Comcast.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]