More

  Microsoft Edge-efficiëntiemodus helpt de levensduur van de batterij van uw laptop te verlengen |

  Microsofts nieuwste Edge-update kan het verschil maken als je regelmatig worstelt met de batterijduur van je laptop. Het bedrijf heeft een desktopversie van Edge geïntroduceerd met een efficiëntiemodus die het CPU- en geheugengebruik “aanzienlijk” verlaagt, waardoor de levensduur van de batterij mogelijk wordt verlengd ten koste van de onbewerkte prestaties. De functie zou in werking moeten treden als je batterij leeg is, hoewel er ook een schakelaar is voor instellingen wanneer je de controle wilt overnemen.

  Je zou ook een gemakkelijkere tijd moeten hebben om je wachtwoorden bij te werken, of dit nu is als reactie op een inbreuk of gewoon uit voorzorg. In het gedeelte wachtwoorden in de instellingen van Edge kun je nu eenvoudig wachtwoorden voor sites bijwerken met een knop ‘wijzigen’. Het gemak werkt momenteel alleen voor sommige sites, maar Microsoft beloofde compatibiliteit met meer sites in de “komende maanden”.

  Edge voegt ook enkele winkelfuncties toe die u kunnen helpen slimmere keuzes te maken. Een aanstaande prijswaarschuwing laat je weten of een onmisbaar item goedkoper is, terwijl prijsvergelijkings- en geschiedenistools later in november beschikbaar komen voor Android-gebruikers. Britse shoppers die Bing gebruiken, kunnen ook op Good On You’s beoordelingssysteem tikken om mode te kopen op basis van scores voor sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

  Batterijbesparende functies zijn niet nieuw. Google heeft Chrome vorig jaar bijvoorbeeld enkele op de levensduur gerichte verbeteringen gegeven. De efficiëntiemodus kan Microsoft echter een manier geven om op te vallen, en het kan van vitaal belang zijn als u liever niet van browser wisselt (of de sites die u bezoekt beperkt), alleen maar om uw systeem nog een tijdje te blijven gebruiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]