More

  Instagram laat je nu een afbeelding uit een carrousel verwijderen |

  Sinds 2017 kunnen gebruikers op Instagram tot 10 foto’s en video’s in één bericht combineren, maar pas nu, zo’n vier jaar later, voegt het bedrijf een manier toe om een ​​enkele afbeelding of clip uit een carrousel te verwijderen. Instagram-hoofd Adam Mosseri heeft uitgelegd hoe de nieuwe functie werkt in een van zijn recente wekelijkse video-updates.

  Overzicht ✌️ deze week:
  – Carrouselverwijdering (eindelijk!)
  – Rage Shake

  Wist je van deze 💎’s? Zijn er nog andere functies die ik moet behandelen? Laat het me weten 👇 pic.twitter.com/Yx0q4UGFfb

  — Adam Mosseri 😷 (@mosseri) 17 november 2021

  Je kunt een foto of video uit een carrousel verwijderen door eerst op het pictogram met de drie stippen te tikken en vervolgens op de knop bewerken. Veeg op dat moment naar de afbeelding of clip die u wilt verwijderen en tik vervolgens op het verwijderpictogram. Volgens Mosseri is de functie momenteel alleen beschikbaar op iOS, hoewel deze binnenkort naar Android komt. Hij gaf ook snel toe dat Instagram een ​​tijdje geleden had moeten toevoegen.

  Als je in de VS woont, heb je ook toegang tot een andere nieuwe functie. Deze heet “Rage Shake” en het is precies hoe het klinkt. Als je Instagram gebruikt en iets werkt niet goed, schud dan met je telefoon. Als u dit doet, wordt de bugrapportinterface van de app weergegeven. U kunt dan het bedrijf vertellen wat er is gebeurd. Mosseri zegt dat het Instagram zal helpen bij het prioriteren van de specifieke bugs die het moet aanpakken. Rage Shake is momenteel alleen beschikbaar in de VS.

  Beide functies zullen de manier waarop je Instagram gebruikt niet veranderen, maar het zouden toch welkome toevoegingen moeten zijn. Als het bedrijf nu maar een speciale iPad-app zou uitbrengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]