More

  Google’s tweede generatie Pixel Stand is beschikbaar voor pre-order |

  Google’s tweede generatie Pixel Stand was niet eens een optie tegen de tijd dat de Pixel 6 werd verzonden, maar hij is er nu… nou ja, bijna. Het bedrijf is begonnen met het aannemen van pre-orders voor het nieuwe draadloze oplaaddock voor $ 79. Hij wordt pas half december verzonden, dus misschien wil je snel bestellen als het een cadeau is voor de Android-liefhebber in je leven.

  De nieuwe Pixel Stand is meer monolithisch dan zijn voorganger, maar ook meer krachtig. Het kan de Pixel 6 Pro opladen tot 23 W (21 W voor de reguliere Pixel 6) en heeft een ventilator om alles koel te houden. En hoewel het veel Qi-compatibele apparaten tot 15 W zal opladen, krijgen eigenaren van Google-telefoons wat extra voordelen. Je kunt de Pixel 3 en nieuwere modellen gebruiken als ge├»mproviseerde slimme Google Assistent-speakers, persoonlijke gegevens zoals agenda’s weergeven terwijl ze ontgrendeld zijn of je telefoon gewoon in een fotolijst veranderen.

  Het addertje onder het gras is, zoals je misschien weet, dat je hebt de Pixel Stand niet strikt nodig als je een rechtopstaand draadloos oplaadstation wilt. Alternatieven van Anker, Belkin en anderen bieden vaak een nog steeds snelle lading van 15 W voor aanzienlijk minder, zij het zonder de Pixel-specifieke functies. De oplader van Google is vooral het beste als je die extra’s wilt of aandringt op zo snel mogelijk opladen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]