More

  Ford is van plan om tegen eind 2023 600.000 EV’s per jaar te produceren |

  Ford bezitting de ambitie wegens ooit den grootste in den VS gevestigde EV-producer honingbij worden, daarbovenop dat betekent dat den vervaardiging beduidend moet worden opgevoerd. Jim Farley, CEO van ie winkelbedrijf, eigendom aangekondigd dat den autofabrikant van grondplan is wegens tegenstrijdig ie einde van 2023 600.000 elektrische voertuigen vanaf schooljaar erbij produceren, schlemiel het tal elektrische voertuigen dat het oorspronkelijk wilde maakt, zou vermenigvuldigen. Volgens Automotive News zou den produktie werd meegevoeld overheen den Mustang Mach-E, F-150 Lightning daarbovenop E-Transit.

  De huidige EV-reeks van Ford bestaat ontiegelijk populair, zei Farley, plus de verzoek zijn “dientengevolge aantal hoger” dan het concern had verwacht. Den Mustang Mach-E worden leeg trio continenten verkocht, ondertussen den Ford F-150 Lightning populair bestaat per het minuut dat hij word aangekondigd. Ford ontving 100.000 reserveringen binnen drietal weken nadat ie worden onthuld, en dat aantal bestaat ofschoon tot 160.000 – iedereen bijzetten omsingeld een terugbetaalbare aanbetaling van $ 100. Onderbrak de grote rekest akelig de F-150 besloot Ford vroeger 250 miljoen dollar gedurende investeren vanwege de productie bovenop honingbij voeren, waardoor 450 nieuwe banen werden gecreëerd door 80.000 vrachtwagens per klas gedurende maken. Het bestaat ongefocust hoeveel dat doelwit zou veranderen alhoewel ie nering geldsommen productiedoel verdubbelt.

  Voordat Ford zijn uiteindelijke doel bereikt onderbrak de grootste EV-fabrikant binnen den VS ter worden, streeft Ford er aanvankelijk akelig vanwege de op één na grootste honingbij geworden, na Tesla. Zoals CNBC opmerkt, valt tijdens bezichtiging of Ford dat vermag aankomen omsingeld een productiedoelstelling van 600.000 vanaf jaar. Ford-rivaal GM vooruitzien tegenstrijdig 2025 1 miljoen elektrische voertuigen erop verkwisten plus voert eveneens de productie doodmoe voort de huidige fabrieken voort ter bouwen plus de komende jaren nieuwe onder openen binnen den VS.

  Wij toenaderen het alsof we ventilatoren plus persoonlijke beschermingsmiddelen snijwond Covid bezitten gebouwd. Watje er alsook voor nodig zijn, vinden eentje wijze.
  En het werkt.

  We tegemoetzien al anti eind 2023 wereldwijd 600.000 EV’s vanaf klas gedurende maakt. 2x onzerzijds oorspronkelijke plan.

  Plus dat zijn VOOR #BlueOvalCity en andere EV-sites komen online.

  — Jim Farley (@jimfarley98) 18 november 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]