More

  Facebook-test biedt meer controle over wie je ziet in je nieuwsoverzicht |

  Facebook kan je binnenkort misschien helpen om de overdreven spraakzame mensen in je sociale stream te beheren. Het merk Meta test de bedieningselementen voor nieuwsfeeds waarmee je het volume van de inhoud die je ziet van vrienden, groepen, pagina’s en relevante onderwerpen kunt verhogen of verlagen. Als een familielid veel te vaak post terwijl een favoriete groep nauwelijks verschijnt, kun je hun uiterlijk afstemmen op je voorkeuren.

  Reeds beschikbare bedieningselementen voor favorieten, opnieuw verbinden, snoozen en ontvolgen zouden ook gemakkelijker te vinden moeten zijn . De test van Facebook is in eerste instantie alleen beschikbaar voor een “klein percentage” gebruikers, maar zou in de komende weken moeten worden uitgebreid. Het bedrijf geeft adverteerders de mogelijkheid om hun advertenties uit te sluiten van brede onderwerpen zoals ‘Nieuws en politiek’, ‘Misdaad en tragedie’ en ‘Debatteerde sociale kwesties’.

  De timing is gepast, hoewel critici misschien niet tevreden zijn. . Klokkenluider Frances Haugen en ondersteunende politici hebben de algoritmische feeds van Facebook opgeblazen voor het promoten van betrokkenheid boven gezonde sociale-mediagewoonten. Evenzo heeft Meta onlangs de advertentietargeting voor gevoelige onderwerpen in zijn producten beperkt. Deze laatste stappen geven een deel van de macht terug in de handen van gebruikers en marketeers, maar bieden niet zoveel controle als sommigen zouden willen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]