More

  Er zijn al een aantal Amazon Echo-apparaten te koop voor Black Friday |

  Black Friday snijwond Weerklank- plus Fire TELEVISIE-toestellen existentie al begonnen – Amazon bezitting vandaag den achten van veel van bedragen Echo-gadgets verlaagd. De meeste verkoopprijzen zijn idem indien erbij Amazon Prime Day binnen juni, of zelfs huis. Opvallende kortingen geldsommen den Weerklank snijwondje $ 60 en den helft generatie Weerklank Show 5 boterham $ 45. Ofschoon de nieuwste Weerklank Parade 8 nog niet honingbij kopen bestaat, kost ie eerste-generatieapparaat dat worden geeft inbegrepen een Blink Mini-beveiligingscamera alsmede $ 80, waardoor het wordt verlaagd naar $ 65.

  Mededeling Geluidsweerkaatsing gewichtigheid Amazon – $ 60 Kocht Echo Show 5 (2e mensenleven) gewichtigheid Amazon – $ 45 Aankoop Weerklank Parade 8 (1e generatie) bundel gewichtigheid Amazon – $ 65

  U weet waarschijnlijk al de overeenkomst omsingeld Weerklank-apparaten, echter wij zal het hier samenvatten. De Echo plus den Weerklank Dot zijn den figuurlijk en kleine versies van de slimme luidspreker van Amazon. De Geluidsweerkaatsing bestaat huwelijksinzegening ene van onze favorieten dankzij geldsommen deugdelijk geluidskwaliteit, nog beter geluid in stereomodus en aantrekkelijk design.

  Degenen die minder plaats bezitten voort evenzo erop optreden, zullen de Echo Voorstelling 5 moet bepalen, bovenal al dat ie bijna den helft bestaat. De nieuwste versie van het kleine slimme display eigendom ene iets betere camera snijwondje videogesprekken, niettemin bestaat trouwens hetzelfde als ie mannequin van vorig schooljaar. Het vijf-inch scherm bezittingen precies den juiste eenheid voor een slimme wekker naast ie leger, daarbovenop we waarden opgewekt met den verfrissend goede geluidskwaliteit, de fysieke camerasluiter en de zonsopgangalarmfunctie. De Weerklank Show 8 bestaat een terdege alternatief als u eentje iets groter scherm wilt, sukkel ie beter zou handelen hierbinnen ene kookplaats, zitkamer of entree. Den baal diegene nou tijdens kocht bestaat ingesloten ene Blink Mini-camera zijn ene goede deal, bovenal overmits je Alexa kunt vragen vanwege je den videofeed van den camera ongezouten leeg het scherm van Show 8 gedurende autoriseren zien.

  Billy Steele/

  Een twee andere Geluidsweerkaatsing-toestellen geldsommen tijdens aankopen, alleen den Echo Buds plus de Weerklank Frames. De eerste kreeg van onzerzijds eentje score van 80 boterham hoen verbeterde geluidskwaliteit, goede ANC en kleinere afmetingen. Draadloos opladen is optioneel, doch gelukkig geldsommen allebei modellen afgeprijsd daarbovenop beide zijn leverbaar snijwondje minder dan $ 100. De Geluidsweerkaatsing Frames bedragen Amazon’s versie van slimme brillen, daarbovenop wij gaven zij eentje score van 76 voor hun lichtgewicht ontwerp, handsfree Alexa-toegang en compatibiliteit ingesloten lenzen doodmoe kracht.

  Verwerving Geluidsweerkaatsing Buds (2e generatie) gewichtigheid Amazon – $ 70 Boodschap Geluidsweerkaatsing Frames belang Amazon – $ 155

  Bovenin alle Geluidsweerkaatsing-kortingen geldsommen de meeste Fire TELEVISIE-apparaten mee goedkoper dan normaal. Veel hiervan geldsommen afgelopen weekeinde binnen de verkoop gegaan, maar kant geldsommen nog eentje mededeling herbergier. De nieuwe Fire TV Stick 4K Max, die WiFi 6 daarbovenop beeld-binnenshuis-beeld liveweergave ondersteunt, kost $ 35, ondertussen den Fire TELEVISIETOESTEL Stick Lite plus den Fire TV Stick erop verkrijging zijn snijwondje respectievelijk $ 18 plus $ 20.

  Amazon’s krachtigste streamingapparaat bestaan evenzo afgeprijsd – den Fire TV Cube bezitting eentje dieptepunt van $ 80, en ie is het apparaat dat gij moet verkrijging indien je 4K-, Dolby Vision- en HDR-kracht wilt streamen en hands- kosteloos televisietoestel-bediening met Alexa. Plus indien jij op zoek bent naar een voltooid-the-air DVR, kost den Fire TV-herschikking nu $ 100 korting, waardoor het akelig $ 130 komt.

  Aanschaffen Fire TV Stick 4K Max gewichtigheid Amazon – $ 35 Mededeling Fire TV Stick Lite bij Amazon – $ 18 Kopen Fire TELEVISIETOESTEL Stick belang Amazon – $ 20 Koop Fire TELEVISIE Cube gewichtigheid Amazon – $ 80 Verwerving Fire TELEVISIE Recast gewichtigheid Amazon – $ 130

  Ontvang de nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen voort akelig onze startpagina met deals via gaan en @ erbij volgen Deals leeg Twitter.

  Alle producten die ingevolge word aanbevolen, geworden geselecteerd voort onze redactie, onafhankelijk van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevatten gelieerde linkervleugel. Als je iets koopt te ene van deze linkervleugel, kunnen wij ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]