More

  Earthworm Jim keert terug in een nieuwe tv-serie |

  Den cultklassieker Earthworm Jim be de jaren 90 komt back akelig televisie indien eentje nieuwe aaneenschakeling, volgens Variety plus een tweet van Interplay Entertainment. Interplay heeft de rechten op Earthworm Jim-games plus bezit kortelings aangekondigd dat het de franchise terugbrengt mits alleen snee Intellivision Amico.

  Het project zullen worden geleid doorheen de verrassend gevormde televisietoestel- plus filmstudio-sectie van Interplay, in coalitie ingesloten de animatiestudio Passion Pictures. “Er zit zoveel kracht hierbinnen deze verhaaluniversum: een sterrenstelsel vol beesten diegene knokken wegens de macht”, vertelde projectleider Michel K. Parandi aan Variety. “Jim existentie ene aardworm binnenshuis ene universum wetsartikelen den wereld niets meer bestaan dan een mythe. Geldsommen campagne onderbrak betekenis honingbij vinden is surrealistisch daarbovenop grappig, maar het zijn honingdrank herkenbaar.”

  De eerste Earthworm Jim-game kwam over op Sega Genesis daarbovenop Geweldig Nintendo te 1994, omsingeld den hekkensluiter uitgebracht hierbinnen 1999. Er existentie nog steeds geen woord overheen wanneer de nieuwe spel zal verschijnen. Er goed voorts ene Warner Bros.-tekenfilmserie gebaseerd leeg den spel die binnenshuis 1995 dubbel seizoenen liep, omsingeld de hoofdpersonage gespeeld onderbrak niemand minder dan Dan Castellaneta, voornamelijk vertrouwd mits de zeggenschap van Homer Simpson.

  In ene vervolgtweet zei Interplay dat den oorspronkelijke maker van ie spel, plausibel Doug TenNapel, “er helemaal niet gewichtigheid betrokken bestaat”. TenNapel word authentiek ingeschakeld als creatief consulent voor de game, doch geldsommen rouwbeklag worden te twijfeling getrokken nadat hij op een podcast ene veel racistische daarbovenop homofobe opmerkingen had gemaakt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]