More

  Clubhouse voegt realtime ondertiteling toe aan iOS |

  Clubhouse heeft het live audioformaat misschien gepopulariseerd, maar in veel opzichten moest het zijn concurrenten inhalen. Nergens is dat duidelijker dan op het front van de functies, waar het functionaliteit mist die te vinden is in andere apps. Deze week heeft het bedrijf echter een aanzienlijk gat geslagen door ondersteuning voor live ondertiteling op iOS toe te voegen. Dat is een functie die Twitter Spaces al bood, en het is er een die de app toegankelijk maakt voor doven en slechthorenden.

  ondertiteling is er voor iOS! update je app nu om hem in actie te zien in live kamers.

  Hier is een klein voorbeeld, voor het geval je moet overtuigen… pic.twitter.com/v2poAjE2Pl

  — Clubhuis (@ Clubhouse) 17 november 2021

  In een verklaring aan TechCrunch zei het bedrijf dat de functie bij de lancering 13 talen ondersteunt, waaronder Engels, Kantonees, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Mandarijn en Russisch. Zoals de outlet echter ook aangeeft, hebben sommige gebruikers ontdekt dat de functie een taal soms niet goed herkent, wat leidt tot onbegrijpelijke bijschriften. Het is ook nog niet bekend wanneer Clubhouse ondertiteling beschikbaar zal maken op Android.

  Het is een verdienste dat Clubhouse de afgelopen weken veel handige functies heeft toegevoegd. Een van de opvallendere toevoegingen was Wave, een tool waarmee je snel vrienden kunt uitnodigen voor een privé-audiokamer. Het maakte het onlangs ook mogelijk om previews van 30 seconden van openbare ruimtes te delen. Dat zijn allemaal essentiële toevoegingen terwijl het bedrijf Twitter en Facebook probeert af te wenden.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]