More

  Amazon’s vroege Black Friday-uitverkoop verlaagt Blink-camera’s tot slechts $ 20 |

  Den beveiligingscamera’s van Blink hebben de voordelen dat zij klein, draadloos plus betrekkelijk betaalbaar geldsommen, plus gij kunt de meeste snijwondje minder aankopen via den Black Friday-schoonmaken van Amazon. Zowel indoor- mits outdoor-modellen zijn afgeprijsd, dus jij kunt eentje kit inclusief één camera aankopen boterham respectievelijk $ 50 en $ 60. De meeste pakketten bedragen voorts ter mededeling, dus gij kunt toereikend pakken wegens ene ​​vitaal eindje van jij beter over te toerusten plus tegelijkertijd ene behoorlijke hoeveelheid geld bij besparen. Voorts zijn de bedrade Blink Mini verzakt totdat $ 20 binnen deze verkoper, wat ene hoogtepunt-lage eerbewijs existentie.

  Terugloop Blink Indoor gewichtigheid Amazon – $ 50 Terugloop Blink Outdoor belang Amazon – $ 60 Terugloop Blink Mini bij Amazon – $ 20

  U hoeft dolletjes honingbij beslissen of u Blink-camera’s te of exclusief uw beter wilt plaatsen voordat u zijde koopt. Afgezien van de weersbestendigheid leeg de Outdoor-modellen, geldsommen den nokken te principe hetzelfde. Alletwee verdisconteren 1080p-video bovenop, bezitten infrarood nachtzicht, ondersteunen tweerichtingsaudio plus sturen bewegingsmeldingen naar je telefoon. Inbegrepen tweerichtingsaudio kun gij chatten inclusief wie (of wat dan evenzeer) zichzelf aan de andere rand van de camera bevindt, terwijl bewegingswaarschuwingen jij op den hoogte beminnen van elke gebaar die de camera detecteert, of het al een bezorger of ene schurkenvogel bestaat. Daarbij opbeuren deze camera’s Alexa-spraakopdrachten, dus mits jij een Geluidsweerkaatsing Parade-toestel hebt, kun jij het vragen wegens je den videofeeds van eentje van jij Blink-camera’s gedurende laten staren.

  Indien gij niet beschut weet of gij er helemaal snijwondje gaat -binnenshuis leeg dit camera’s is den Blink Mini ene goedkope manier om zij aanvankelijk uit gedurende proberen. Ie bestaan niet draadloos zoals den standaardcamera’s, maar ie bezit den meeste van dezelfde bevrijden daarbovenop existentie nog compacter. Hij neemt leeg hierbinnen 1080p en ondersteunt tweerichtingsaudio, bewegingswaarschuwingen en Alexa – gij moeten er schattig snijwondje zorgen dat gij hem dicht bij ene contactdoos binnen je huis plaatst.

  Amazon tegoed tevens den respecteren van bedragen Eero 6-routers snijwond Black Friday. De Eero 6 kost $ 77, ondertussen de Eero Professional 6 ter koop existentie snijwond $ 171. Alhoewel beiden WiFi 6 ondersteunen, vermag de Eero Professional 6 totdat 2.000 vierkante ondergrond bestrijken omsingeld slechts één router, terwijl de Eero 6 eentje bescheidener bereik van 1.500 vierkante ondergrond bezittingen. Den Voor 6 is mee ene tri-tape router daarbovenop zou huis bedragen boterham snelheden tot een gigabit, terwijl den dual-betrekking Eero 6 snelheden totdat 900 Mbps ondersteunt.

  Aankoop Eero 6 gewichtigheid Amazon – $ 77 Kocht Eero Professional 6 bij Amazon – $171

  Ontvang den nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen onderbrak akelig onze startpagina omsingeld deals erop gaan daarbovenop @Deals via monitoren doodmoe Twitter.

  Alle producten die voort worden aanbevolen, bedragen geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als gij iets koopt via eentje van deze links, kunnen wij eentje aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]