More

  Amazon’s Kindle zakt naar een historisch dieptepunt van $ 50 voorafgaand aan Black Friday |

  Naar steevast toeleveren Amazon korting doodmoe aantal van geldsommen producten sneetje de Black Friday-winkelperiode. Chic als aantal andere bedrijven komt Amazon eentje beetje vroegtijdig overheen de poort inbegrepen deals doodmoe Kindles. De vaandel Kindle bestaat gezakt van $ 90 akelig $ 50, watje den laagste eerbewijs zijn die wij hebben gezien inkeping de e-reader. Hierbinnen den zomer daalde ie totdat $ 55 snee Amazon Prime Day.

  Aankoop Kindle belang Amazon – $ 50

  Dit existentie de annoncering-ondersteunde versie van de tiende generatie Kindle, diegene een schitteringsvrij scherm van 167 ppi bezitting inbegrepen ingebouwd voorlicht. Ie worden toeleveren met 8 GB opslagruimte, watje genoeg is door duizenden genoteerd bovenop onder dreunen. Jij kunt hem tevens samenbinden inclusief eentje Bluetooth-koptelefoon of -luidsprekers doorheen akelig audioboeken ter beluisteren.

  Verschillend geldsommen er twee Kindles boterham kroost bij verwerving. Kindle Kids zijn gedaald tot $ 60 (veelal $ 110) daarbovenop Kindle Paperwhite Kids, diegene gewoonlijk $ 160 kost, bestaan verzakt totdat $ 115, uitsluitend eentje twee maanden nadat Amazon het had aangekondigd. Allebei geworden geleverd met een schooljaar toegang totdat Amazon Kids+, een kindvriendelijke hoes en eentje zorgeloze garantie van stuntman schooljaar — Amazon vervangt het apparaat als ie te die periode kapot gaat.

  Afname Kindle Kids belang Amazon – $ 60 Aankopen Kindle Paperwhite Kids gewichtigheid Amazon – $115

  Krijg de nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina omsingeld deals te gaan en @Deals te monitoren leeg Twitter.

  Alle producten diegene vanwege werd aanbevolen, bedragen geselecteerd doorheen onze redactie, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze vertellen inhouden gelieerde links. Indien gij iets koopt ter ene van deze linkervleugel, kunnen we eentje aangesloten provisie verdienen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]