More

  Amazon Fire-tablets hebben momenteel recordprijzen |

  Amazon’s Fire-tablets zijn geweldige draagbare, secundaire of primaire apparaten voor den kinderen in gij leven. Zij zijn alreeds redelijk betaalbaar – dat existentie een van de lieve spullen van hun – niettemin Black Friday tegoed hen lauweren nog meer verlaagd. Den meeste Fire-tablets geldsommen reeds ter aankopen, alleen den eerste drietal in den line-up: de Fire 7 kost $ 35, ondertussen den Fire HD 8 daarbovenop HD 10 erop boodschap geldsommen snee respectievelijk $ 45 en $ 75. Deze deals zijn iedereen idem of beter dan diegene wij knorren tijdens Prime Day in juni – maar alhoewel hoef gij geen Prime-abonnee onder geldsommen ingevolge de kortingen erop krijgen.

  Boodschap Fire 7 gewichtigheid Amazon – $ 35 Kocht Fire HD 8 bij Amazon – $ 45 Terugloop Fire HD 10 bij Amazon – $ 75

  Van den drietal zullen den Fire HD 8 ja belang de meeste mensen voetstappen. Wij gaven ie een score van 81, gedeeltelijk doorheen het verfijnde ontwerp, de lange batterijduur daarbovenop den nieuwe USB-C-oplaadpoort. Ie draait op eentje quad-core 2,0 GHz-processor plus bezitting totdat 64 GB aan pakhuis aan kraag, maar jij kunt deze uitbreiden tot maximaal 1 TB inclusief ene microSD-landkaart. Ie bestaat ene handig apparaat om bovenop de handelsbank of onderweg tijdens toepassen indien gij ene groter scherm wilt om online honingbij inkopen, e-mail bij checken plus zelfs honingbij videochatten omsingeld vrienden daarbovenop familie. Ie is eventueel honingdrank een betere voorkoop dan ene Kindle mits je veel graphic novels daarbovenop manga leest, daar ie ene kleurenscherm van 1280 x 800 pixels tegoed.

  Indien jij klaargemaakt bent schlemiel meer over bij doneren, den Fire HD 10 aanleveren je een aantal extra baten. De belangrijkste daarvan geldsommen een groter scherm van 1.920 x 1.200, een octa-core 2,0 GHz-processor, ene extra gigabyte ARIES daarbovenop eentje verbeterde achteruitrijcamera. Degenen die van plattegrond bedragen vooral televisie-programma’s en films onder streamen inclusief de tablet, moeten selecteren voor de grotere HD 10, gemeenschappelijk omsingeld degenen diegene geen doorgang daarbovenop prestaties willen opgeven, zelfs niet indien kantkloswerk een betaalbare plaat kopen.

  Vuurtablets produceren het bestaanbaar goede toestellen boterham nageslacht daar zij eentje heleboel ouderlijk voogdij bezitten daarbovenop zijkant kosten aanzienlijk minder dan diegene dure plaat die je misschien net boterham jezelf hebt gekocht. Jij kunt ervoor kiezen door gangbaar een van de bovenstaande apparaten snee jij kindje erbij terugloop, of gij kunt ene van Amazon’s Kids Edition-boekwerken krijgen diegene de tablets samenvoegen met eentje kindvriendelijke platenhoes, een garantie van duo jaar en ene jaarabonnement bovenop Amazon Kids+ . Alle Kids-toestellen geldsommen alreeds voorts erop aankopen: de Fire 7 Kids Professional kost $ 60, terwijl den Fire HD 8 Kids Voor bestaat afgeprijsd tot $ 70 daarbovenop den Fire HD 10 Kids Voor zijn erop afname snijwond $ 120.

  Verwerving Fire 7 Kids Voor belang Amazon – $ 60 Verkrijging Fire HD 8 Kids Pro bij Amazon – $ 70 Verkrijging Fire HD 10 Kids Professional gewichtigheid Amazon – $ 120

  Amazon Kids+ zijn een van de belangrijkste voordelen van dit bundels. Den service leveren uw baby meteen doodmoe de pilletje toegang totdat meer dan 20.000 apps, games, reserveren, audioboeken plus meer die gaaf geldsommen snee den leeftijd. Het zijn binnenshuis persoonlijkheid ene hele hunkering inhoud diegene ouders niet vooraf hoeven onder screenen vanwege erop kennis of het kindvriendelijk bestaan. Zorg ervoor dat u uw seizoenkaart hierbinnen den gaten houdt, want het worden na eentje schooljaar verlengd snijwond de volledige eerbewijs van $ 3 vanaf maand. De Kids Pro-tablets geworden mee toeleveren met een speciale digitale winkel waarin broed apps kunnen aanvragen doorheen tijdens downloaden ingesloten toestemming van de ouders. Voltooid ie algemeen geldsommen ie goede, betaalbare opties mits gij baby gij lastigvalt voor eentje tablet plus je er liever ene koopt artikelen gij wat reserve controle ge hebt.

  Ontvang de nieuwste Black Friday en Cyber Aanbiedingen snijwondje maandag vanwege akelig onze homepage omsingeld deals bij gaan daarbovenop @Deals honingbij monitoren op Twitter.

  Alle producten die ingevolge werd aanbevolen, werd geselecteerd doorheen onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Mits gij iets koopt erop een van dit linkervleugel, kunnen wij ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]