More

  Amazon begint de gespreksmodus van Alexa uit te rollen op Echo Show 10 |

  Chatten met Alexa kan binnenkort nog natuurlijker aanvoelen nu Amazon de gespreksmodus van de stemassistent begint uit te rollen. De functie, die het bedrijf onthulde tijdens zijn hardware-evenement in het najaar van 2020, stelt een groep mensen in staat heen en weer te communiceren met Alexa zonder het wake-word meerdere keren te hoeven zeggen.

  Conversation Mode debuteert op de derde generatie Echo Show 10, en Amazon rolt het de komende weken uit. Het is een opt-in-functie en je kunt het inschakelen door te zeggen “Alexa, neem deel aan dit gesprek.” Iedereen in de kamer kan met de spraakassistent spreken, zolang ze maar naar het scherm kijken en de camera van het smartdisplay ze kan zien.

  ‘Verlaat dit gesprek’ zeggen of uitschakelen de microfoon of camera zal de gespreksmodus beëindigen. Alexa zal het ook uitschakelen als er gedurende een bepaalde tijd geen interactie is.

  p> </p>
<p>Amazon zegt dat de AI van de gespr” /> </p>
<p>De functie bouwt voort op functies die Amazon heeft toegevoegd om Alexa te laten klinken meer als een echt persoon, inclusief ademhalen, de toon van de stem veranderen en bepaalde woorden benadrukken. In de gespreksmodus pauzeert Alexa wanneer het wordt onderbroken.</p>
<p>Google Assistant heeft sinds 2018 een vergelijkbare functie, Continued Conversation. Apple heeft naar verluidt gewerkt aan een manier om mensen heen en weer te laten gaan gesprekken met Siri voor meerdere jaren.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]