More

  20 ideeën voor kleine woonkamers

  Ben je op zoek naar kleine woonkamerideeën om je ruimte thuis te maximaliseren? Zoek niet verder, want wij hebben u gedekt! De woonkamer is een plek in huis die ons gevoel voor stijl het beste laat zien, zodat iedereen het kan zien. We accepteren gasten in deze kamer en daar en dan leren deze mensen ons kennen. Door simpelweg rond te kijken in deze ruimte, zien ze hoeveel stijl we in onszelf hebben. Woonkamers hoeven niet extravagant of groot te zijn. Zolang het in staat is om uit te beelden wie we werkelijk zijn en waar we echt van houden, is het genoeg. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het een ruimte is die ons comfort en een gevoel van thuis geeft. Nu weten we dat een kleine woonkamer een uitdaging kan zijn. Vooral als het gaat om het inbouwen en comfortabel inrichten van meubels die we binnen willen hebben. Onze ideeën voor kleine woonkamers hier hopen huiseigenaren te helpen hun kleine woonkamerruimtes goed te beheren. Vaak heb je de neiging om de geschiktheid van de ruimte die je woonkamer heeft te onderschatten (ook voor andere kamers in je huis). Het gebeurt wanneer u wordt ingesloten door onvoldoende uitgestrektheid. Hierdoor geeft het je een onenthousiast gevoel om je ruimte te verfraaien, denkend dat het ophangen van verfraaiing het gebied overvol kan maken.Het lastige en uitdagende deel is hoe de beschikbaarheid van de ruimte te behouden, ondanks de vele decoratieve dingen die het heeft. Je vraagt ​​je misschien steeds weer af: “Waarom ziet het er nog steeds volgepakt uit? Ik heb alles gedaan.” Misschien maak je deze veelvoorkomende fouten bij het inrichten van een kleine woonkamer: 1. Zeer complexe indeling. De functionaliteit van je ruimte hangt sterk af van hoe je je indeling hebt gepland. Anderen zouden gewoon leven met het feit dat ze een gecompliceerde huisregeling hebben. Kleine woonkamers moeten vrij zijn van barrières. Het moet vrij stromend zijn, zeer uitnodigend zijn, omdat we weten dat het een van de meest gebruikte ruimtes in onze huizen is. 2. Donkere/donkere sfeer. Een donkere of sombere sfeer kan een perfect dramatisch effect zijn voor grote kamers. Maar voor kleine ruimten heeft het een ander effect. Je moet je realiseren dat als je in een donkere, bleke kamer woont, het er nog kleiner uit kan zien. Maar het is niet zo moeilijk om een ​​sombere sfeer te overwinnen voor een meer verkwikkende en grotere ruimte om te wonen. 3. Enorme/volumineuze meubels. Het hebben van een kleine ruimte kan erg lastig zijn. Je moet dus verstandig zijn in het kiezen van de juiste maat van je meubel.Maar het zou het beste zijn als je een uitgebalanceerde look voor je kamer houdt. Het belangrijkste doel van kleine ruimten is om een ​​luchtige ruimte te hebben. Dit zou niet mogelijk zijn als u ervoor kiest om overal in het gebied grotere meubels te gebruiken. 4. Te veel nutteloze dingen. We hebben de neiging om dingen te verzamelen en te verzamelen die niet zo nuttig zijn in onze kamers. Ze kunnen een goed decor zijn, maar soms kunnen ze het gebied gewoon overvol maken. We moeten in gedachten houden dat het hebben van een kleine ruimte al een grote uitdaging is om te leven. Het zou veel moeilijker zijn als je dingen blijft toevoegen die geen zin hebben. Het kan alleen veel ruimte innemen, waardoor het gebied vol zit. De meesten van ons brengen waarschijnlijk het grootste deel van onze tijd door in onze woonkamer. Daarom moet het een goede en evenwichtige lay-out hebben. Dit zou alleen gebeuren als u zich ontdoet van de fouten die we eerder hebben genoemd. Leer op uw beurt de juiste richtlijnen voor de indeling van uw woonkamer toepassen om uw kleine woonkamermeubilair en -decors met succes te harmoniseren. Hieronder staan ​​enkele van onze manieren om een ​​kleine woonkamer te verbeteren en uiteindelijk de kleine woonkamer groter te laten lijken: ## kleine woonkamer tips Wanda Ely Architect Inc.Dus in dit geval hebben huurders en huurders slechts beperkte privileges in hun gebied. Ze mogen de maat echter niet aanpassen; de meesten mogen het interieur van het gehuurde appartement aanpassen aan de voorkeur van de bewoners. De lay-out moet een uitnodigende en niet geïsoleerde sfeer uitstralen. Gegeven met een kleine ruimte, kun je de grootte van je woonkamer ontwikkelen door deze langwerpig in te richten. Blokkeer indien mogelijk geen open ruimte die als ingang naar uw woonkamer zal dienen. Zo heb je een vlekkeloze verbinding met je andere kamers. ## kleine woonkamer tips Arkee Creative Een woonkamer heeft meestal 5-6 muren en dat is inclusief de vloer. Dus als u denkt dat vloerbedekking het algehele uiterlijk niet zou veranderen, heeft u het helemaal mis! Een helderder materiaal voor de vloer, zoals licht eiken of vinyltegels, heeft de voorkeur. U kunt ook vloerkleden en tapijt met koele kleuren gebruiken om de vloer volledig te verlichten. Tapijten met patronen en prints zijn voorbeelden van de meest gebruikte ontwerpen die uw ruimte er gedurfd en gedurfd uit laten zien. ## kleine woonkamertips Greg Natale Bij het bouwen van uw huizen is het gunstiger als u uw plafonds zo hoog mogelijk maakt.Maar als je al met kleine ruimtes te maken hebt gehad, is de enige oplossing dezelfde als wat je voor de vloer hebt gedaan. Door het plafond met felle kleuren te schilderen, trekken de ogen naar boven, waardoor het hoger of groter lijkt. Of je kunt zelfs opvallende kunst of behang aanbrengen die de aandacht uit de hoeken van de kamer kan trekken. ## kleine woonkamer tips Foley & Cox Color is een geweldige factor waar iedereen op moet letten. Het heeft een groot effect op je interieur; het kan het gebied groter of veel kleiner laten lijken. Heldere en warme kleur moet alleen de keuze zijn. Voorbeelden hiervan zijn wit, crème of beige. Deze kleuren geven een illusie van een grotere ruimte. Zorg ervoor dat uw kleurenschema monochroom moet zijn. Wat betekent het? Breng één kleur aan voor de muur, meubels, andere accessoires en stoffen. Maar als u contrast wilt hebben, kunt u verschillende tinten gebruiken, maar alleen van dezelfde kleur. Net zoals het gebruik van verschillende tinten geel voor je gordijnen, sierkussen en andere accessoires. ## kleine woonkamer tips SchappacherWhite Architecture Om harmonie in uw decor te hebben, moet u te veel keuze aan prints vermijden.Maar als je het echt wilt hebben, kunnen een of twee sierkussens of vloerkleden met grote geometrische gewaagde prints geen kwaad. Bij het kiezen van behang is het veel beter om kleine prints met pastelkleuren of levendige tinten te kiezen. Het is ook effectief om strepen in uw decor op te nemen. Horizontale strepen zullen een ruimte visueel verbreden, terwijl verticale strepen een laag plafond hoger doen lijken. ## kleine woonkamer tips Kathleen Glossa Interieur Natuurlijk licht is een onwankelbare bron als ruimteverbreder. Als je gelukkig bent gezegend met grotere ramen, profiteer dan van het natuurlijke licht dat het te bieden heeft. Laat het onbedekt. Door dit te doen, opent u uw ruimte en verlicht u het gebied op natuurlijke wijze. Een luchtige en goed verlichte kamer geeft er diepte aan. Als u geen kale ramen wilt hebben, zoek dan uit wat de beste raambekleding is die u kunt gebruiken. U kunt raamdecoratie hebben zoals jaloezieën, gordijnen of gordijnen. Kies bij het toevoegen van gordijnen de pure stijl en zorg ervoor dat de kleur ervan verenigt met de kleur van de muur. Een gordijn bedrukt met verticale strepen is een krachtige truc voor een kleine ruimte.Maar niet alles kan een ideale verlichting zijn voor kleine kamers. U moet altijd de juiste ideeën voor woonkamerverlichting identificeren om een ​​effectief ontwerp te hebben. Kleine kamers hebben de neiging om scheef en overvol te zijn, vooral als het schemerig is. Door de juiste verlichting te installeren, kan het groter en helderder lijken. Het gebruik van tafellampen is prima, maar het moet met grotere tinten zijn. De perfecte keuzes moeten hanglamp, vloerlamp en inbouwverlichting zijn. Verlichting toevoegen aan de vloer kan ook een goed plan zijn. ## kleine woonkamer tips Claudia Stephenson Als je weinig ruimte hebt, betekent dit niet automatisch dat je alleen kleine meubels nodig hebt. En het betekent ook niet dat u geen schoonheid en gemak aan uw ruimte kunt toevoegen. Natuurlijk kan dat, mits met enkele overwegingen en beperkingen. Door deze overwegingen vergroot u het vloeroppervlak en behoudt u een gastvrije sfeer. Hier zijn enkele punten waar u rekening mee moet houden: ## tips voor kleine woonkamers Claire Stevens Interior Design Door uw meubels op de juiste manier te rangschikken, kan de stroom van verbindingen tussen uw ruimtes worden verbeterd.Het is niet ideaal om grote meubels die er niet echt in passen aan te dringen of erin te persen. Bij het inrichten van je meubels moet je rekening houden met de “3 foot rule”. Om een ​​comfortabele loopruimte te hebben, moet u een afstand van 3 voet tussen meubels instellen. Dit is vooral handig bij meubels met lades en deuren. Bovendien mogen meubels zoals een bank en stoelen niet tegen de muur worden geplaatst. Geef het een afstand van ten minste 12 “ver van de muur. En als je gebogen hoeken hebt, is het beter om die ruimtes op te vullen om de omvang van de ruimte te benadrukken, waardoor het er ruim uitziet. ## kleine woonkamer tips Tim Cuppett Onderschat nooit het gemak dat uw kleine ruimte te bieden heeft. Er zijn bepaalde ongebruikte verticale ruimtes waarvan u kunt profiteren door planken en opbergkasten toe te voegen. Wees niet bang om deze planken zo hoog mogelijk te monteren. Maar vul niet elke blootgestelde plank; laat wat ruimte leeg en geef een fantasie dat het veel ruimte te bieden heeft. Als je een verzameling boeken hebt, is het echter veel beter om een ​​boekenplank te maken.## kleine woonkamertips LLI Design Een huisexpert zei ooit: “Decoratieve accenten kleiner dan een meloen kunnen een kamer verdringen”. Met deze verklaring is het duidelijk genoeg om te denken dat grotere accessoires meer aan te raden zijn. Maar er is natuurlijk altijd een grens. Te veel grote accessoires kunnen van uw ruimte een rommel maken. Gebruik slechts een beperkt aantal grote vazen ​​of potten. Weg met decors en accessoires die duidelijk niets te maken hebben in die ruimte. ## kleine woonkamer tips Touch Interiors In sommige andere gevallen, om de behoefte aan een accessoire te beperken, moet u een centraal punt creëren. Om een ​​overweldigende look te voorkomen, moet u een functie bedenken die de aandacht kan trekken of die opvalt. Grote stukken muurkunst, schilderijen of fotolijsten kunnen een drama toevoegen en de kamer groter doen lijken. ## kleine woonkamer tips Chango & Co.Spiegels en glas intensiveren en zenden het licht veel sterker uit, waardoor een helder interieur lijkt alsof het buitenmaats is. Het moet achter een lichtbron worden geplaatst, of kan naast of dwars op een raam staan ​​om buiten zeker te reflecteren. Een glimmende lamp of lichtarmatuur heeft ook een vergelijkbaar effect als spiegels. ## kleine woonkamer tips Arent en Pyke Geen enkele kamer in uw huis zou er presentabel uitzien als deze vol rommel is; nog grotere woonkamer. Kleine ruimten zijn gemakkelijk vatbaar voor te veel dingen. We ontnemen je niet dingen die je wilt, maar zorg er gewoon voor dat het een doel dient. Of zorg in ieder geval voor voldoende opslagruimte om uw zelden gebruikte dingen te verbergen. Hiermee houd je je spullen overzichtelijk en geef je tegelijkertijd je kamer een nette en opgeruimde uitstraling. Als je eenmaal de punten hebt aangepakt en een kleine woonkamer groter hebt gemaakt, is het nu tijd om al je meubels en accessoires te ordenen. Over het algemeen regelen we bij het inrichten van kleine ruimtes eerst het grootste en meest essentiële stuk. In de meeste gevallen zou dit verwijzen naar de bank. Zodra we dat hebben geïdentificeerd, kunnen we de rest van de kleinere stukken er gemakkelijk omheen rangschikken om de ruimte groter te laten lijken.Hieronder staan ​​enkele ideeën voor de indeling van kleine woonkamers: Over onze manieren om een ​​kleine woonkamer groter te laten lijken, hebben we het gehad over het gebruik van brandpunten. Een van de dingen om dit soort techniek effectief te gebruiken, is door ervoor te zorgen dat alle ziteenheden (stoelen, kussens en banken) ernaartoe zijn gericht. Een brandpunt kan van alles zijn: een groot helder schilderij, een open haard, een boekenkast of zelfs een televisie. Een andere tip voor het rangschikken van kleine woonkamermeubels is door banken en stoelen bij elkaar te plaatsen. Zo kunnen mensen niet alleen rondlopen en wordt de interactie en gesprekken makkelijker. Met deze indeling bedoelen we ervoor te zorgen dat alle dingen in de kamer gelijkmatig verdeeld zijn. Dit betekent dat meubels en andere apparaten op alle hoeken van de woonkamer moeten worden geplaatst. Voor de meeste kleine woonruimtes kan het stellen van grenzen lastig zijn en voor sommigen misschien onnodig klinken. Maar we hebben ontdekt dat het stellen van grenzen mensen helpt hun ruimte te beheren. Vooral degenen met kinderen, omdat het hen laat begrijpen waar bewegingsbeperkingen eindigen en waar het begint. Gebruik voor een kleine woonruimte eenvoudige scheidingswanden om de ruimte af te bakenen, zoals een salontafel of een bank. Wie zegt dat verkeer alleen buitenshuis te vinden is? Met verkeer bedoelen we de beweging van mensen in huis.Alvorens definitief te beslissen over de kleine woonkamerindeling, is het belangrijk om herhaaldelijk te beoordelen of de kamerindeling het beste voor u werkt. Het hebben van de juiste ideeën voor het inrichten van een kleine woonkamer is belangrijk, vooral voor huiseigenaren die worstelen met kleine woonruimtes. Het is van cruciaal belang om te weten wanneer u kleine woonkamerdecors op de juiste manier moet gebruiken om de gegeven ruimte aan te vullen. Wij, als huiseigenaren, zijn allemaal bezorgd over hoe we onze kleine woonkamers kunnen inrichten. Het mooier of bevorderlijker maken, niet alleen voor ons, maar ook voor de mensen in huis. In tegenstelling tot andere kamers in huis, moeten we ervoor zorgen dat er rekening wordt gehouden met iedereen die bij ons woont. De meesten van ons wonen tenslotte op een bepaald moment bij iemand. Een slaapkamer kan worden ingericht zoals de gebruiker het wil. Maar met de woonkamer denken we dat meer mensen zich prettig voelen. Hieronder vindt u enkele ideeën voor het inrichten van kleine woonkamers die u ook kunt toepassen op uw eigen kleine ruimtes thuis! Austin Woonkamer kleine woonkamer decors Heather Scott Deze woonkamer oogt ruim met de kleine woonkamerdecors die in deze ruimte zijn gebruikt.California Residence warme verlichting anddesigns.com De warme verlichting voor deze kleine woonkamer is een voorbeeld van het gebruik van de juiste verlichtingsarmaturen. Het maakte de kamer ook gezelliger en fijner om in rond te hangen. De kleuren van de muren passen goed bij de meubels in de kamer! Woonruimte appartement kamerdecoraties WCDesignStudio Deze kamer is misschien klein, maar met de juiste decoratie maakt deze kamer een grote woonkamer niet op zijn plaats! De bustebeelden geven de woonkamer een nogal stijlvolle uitstraling. Appartement woonkamer modern appartement ontwerp Griffoendor Prince Dit appartement ziet er helemaal modern uit met de apparatuur en verlichting die het heeft. Door de harmonie van de kleuren wit en grijs lijkt het groter. Eclectische woonkamer tapijt met bedrukt gebied Casey Noble Door het gebruik van prints en patronen op deze kamer lijkt het ruimer dan het in werkelijkheid is.Om nog maar te zwijgen van het feit dat de middelste tafel en de accentstoel een mooie fijne toets aan het arrangement geven. Traditionele blauwe en bruine zitkamer vintage thema Judi Ackerman Deze mooie traditionele woonkamer zet de toon voor dingen die bijna vintage zijn. De stoelen, de tafels en de decors maken deze kamer tot een fijne plek om in te wonen. Echt, dit soort kleine woonkamerinrichting voegt een mooie stijlvolle toets toe. Gemengde traditionele en moderne woonruimte monochromatische kamer Roseven De kamer heeft het rode schilderij effectief gebruikt als middelpunt van het hele interieur. Hierdoor lijkt de ruimte groter dan hij in werkelijkheid is. Het prachtige schilderij dat klaarblijkelijk een bijna monochrome kamer opfleurt! Alleen de rode kleuren in deze kamer lijken alle dingen bij elkaar te brengen! Living Blue decors voor kleine woonkamers Micoliver1226 Deze woonkamer ziet er een beetje mannelijk uit met de gebruikte kleuren.Woonkamer W Chaise chaise sofa Fini Home Design & Staging Het gebruik van een chaise longue in combinatie met uw bank kan er net zo charmant uitzien. Dit is mooi zoals het al is vanwege de schattige lege lijsten in de muur en een bedrukte vloerbedekking. Bovendien dragen de lege muurframes bij aan de illusie van meer ruimte in het gebied. Traditionele moderne combinatie bootachtig geïnspireerd Dawna Jones Design Hou je niet van de bootachtige geïnspireerde touch die deze woonkamer heeft? Deze kamer heeft tal van interessante decors die niet alle huizen overwegen te krijgen. De patronen en de grote accessoires in deze kleine ruimte hebben het groter en ruimer doen lijken. Helemaal een verademing! Hedendaagse blauwe kamer windows Norman Vind je de kleur van deze kamer mooi? Het licht dat uit de ramen komt, creëert een sfeer van comfort en modernisme.Kleine, aardse woning center table Zaunbrecher Design Leuke kleurencombinatie van wit, grijs en appelgroen. Door de harmonie van kleuren lijkt de ruimte groter. De middelste tafel ziet er op maat uit en de schilderijen zien er ook geweldig uit aan de muren. Studio Living Space uniek meubilair Paulrd0021 De heldere kleur van deze woonkamer is gewoon levendig en verfrissend! De gekozen kleuren fleuren de kamer zeker op! Het unieke meubilair met zijn open ontwerp voegt een illusie toe om de ruimte groter te laten lijken. Urban Loft zwart-wit foto's Cortney en Robert Novogratz Deze loft-woonruimte maakt een gewone woonkamer leeg! We houden ervan hoe de muur was versierd met zwart-witfoto’s, gecombineerd met een geweldige set meubels en een schattig vloerkleed! Dit is nog een goed voorbeeld van het creëren van een brandpunt voor je inrichting om de kamer groter te laten lijken.De bovenstaande ideeën voor het decoreren van kleine woonkamers zijn behoorlijk verbluffende en verbazingwekkende voorbeelden van woonruimtes die ons ideeën geven over hoe we deze ruimtes ruimer, mooier en een hele betere plek om te wonen kunnen maken! Vandaag zullen we verschillende voorbeelden laten zien van de beste kleine woonkamerontwerpen die we voor je hebben kunnen opzoeken. De collectie toont kleine woonkamerontwerpen die het beste van de eigenaar en het huis zelf laten zien. Deze ruimtes die we vandaag voor u hebben, zijn slechts voorbeelden van hoe men echt veel van hun gevoel voor stijl kan uitdrukken en laten zien, zelfs als de ruimte beperkt is. Het ontwerp varieert van zwart-witte kamers, kleurrijke kamers, een soort chique, traditioneel en eigentijds. Deze lijst zal zeker indruk op je maken en zal je behoorlijk inspireren – dat we ondanks de beschikbare ruimte in een huis, als we daarvoor kiezen – in staat zullen zijn om een ​​mooie woonkamer te creëren. Bekijk de foto’s die voor jou in de winkel liggen! Als je van moderne ontwerpen houdt, geven onze voorbeelden van moderne ontwerpen voor kleine woonkamers je de ontwerpinspiratie die je nodig hebt. Union Bay Residence Union Bay Residence Woonkamer De ontwerper heeft grote meubels gebruikt in de woonruimte van Union Bay Residence om het groter te laten lijken.Houten Lone Madrone Retreat Houten Lone Madrone Retreat Living Room De woonkamer van de Wooden Lone Madrone Retreat heeft een open haard met daaronder een opslagruimte voor brandhout, geflankeerd door ingebouwde planken en opslag. Dit ontwerp heeft gebruik gemaakt van een groot raam om het groter te maken en heeft het meubilair in de kamer beperkt. Cloy Residence Cloy Residence Woonkamer De witte woonkamerbank van Cloy Residence met zwart-witte sierkussens is een lust voor het oog. Het wordt gecombineerd met een houten tafel en een open raam voor licht om binnen te komen. De zwarte open haard vormt ook een goed contrast met de woonkamer en dient als een geweldig middelpunt van de kamer. Relmar Huis Relmar Huizen Woonkamer De open muur in deze kleine ruimte van het Relmar House geeft het interieur een luchtig en comfortabel gevoel. De prachtig ontworpen kasten zijn ook geweldige ruimtebespaarders om meer vloeroppervlak mogelijk te maken.Dit kleurrijke kunstwerk helpt de kamer groter te laten lijken. B95 Residentie B95 Residentie Woonkamer Het 3 meter hoge plafond van de kamer in de B95 Residence voegt eerder een grotere uitstraling toe aan de leefruimte. Meubels zijn ook beperkt tot de zachte en zachte bank en tafel. Bowlerhuis Bowlerhuis Woonkamer De woonkamer van Bowler House is klein, maar door de open muren lijkt het groter en ruimer. Een ander type ontwerp dat u voor uw kleine woonruimtes kunt gebruiken, zijn eigentijdse ontwerpen. Hier zijn enkele mooie voorbeelden van wat u met uw woonkamers kunt doen: Yaraville House Yaraville House Living Room Deze kleine en verzonken woonkamer in het Yaraville House lijkt groter met zijn penraam en minimale meubels. De combinatie van bruin en grijs met de witte muren voegt een comfortabele sfeer toe aan de kamer.De muren zijn gebruikt met een muurnis en een grote heldere verf heeft de kamer kleur gegeven. Het open raam gaf een mooie en comfortabele toets aan de kamer, waardoor het groter leek. 2H Huis van Vietnam 2H Huis van Vietnam Living Space De minimale en huiselijke meubels in de woonkamer van het 2H House of Vietnam maken de kamer ruimer dan hij in werkelijkheid is. De aardetinten zijn nogal charmant en maken het een goede plek om te verblijven en je comfortabel te voelen. Villa Rocha Villa Rocha Woonkamer De woonkamer van Villa Rocha is erg gezellig met zijn leren bank en bruine tinten. Het zachte vloerkleed in het midden geeft de kamer ook een bredere uitstraling. One 27 Grovedale One 27 Grovedale Living Room One 27 Grovedale’s maakt gebruik van leuke en kleurpatronen om hun woonkamer groter te maken. Plus natuurlijk de open muur of raam aan de zijkant.N° 1864 Greenwich N° 1864 Greenwich Living Room N° 1864 De woonkamer van Greenwich is een mooi voorbeeld van een harmonieuze leefruimte met zijn witte thema leefruimte. De open ramen en open haard van de kamers zorgen ervoor dat de ruimte er groter en ruimer uitziet. Kent Road Home Kent Road Home De woonkamer van Kent Road Home is vrij minimalistisch van ontwerp en ziet er erg strak uit met zijn witte interieur. De woonkamer bevindt zich op de hoek van het grootste deel van de woning met toegang tot de deur en het raam. Hierdoor komt er natuurlijk licht binnen en lijkt de ruimte groter. Prins Philip Residence Prins Philip Residence Living Room De woonkamer van de Prince Philip Residence is misschien klein qua ruimte, maar door de grote en open ramen lijkt het groter en luchtiger. De zwarte en grijze meubels geven de ruimte een stijlvolle en charmante uitstraling.Het interieur lijkt een Scandinavische look te hebben met zijn keuze aan kleuren, meubels en decors. Komai Residence Komai Residence Woonkamer Deze woonkamer in de Komai Residence is eigenlijk klein, maar het hoge plafond en de open muren geven het een lekker luchtig gevoel. J House J House Leefruimte J House in Taiwan heeft een eenvoudige en unieke woonkamer met zijn minimalistische meubels bestaande uit slechts een bank, een lamp en twee tafels. De kamer is groter gemaakt met zijn grote raam bedekt met jaloezieën. Als industriële ontwerpen jouw ding zijn, dan is deze volgende collectie iets voor jou. Combineer dit type woonkamerinrichting eenvoudig met je woning! Broadgates Road Residence Broadgates Road Residence Living Room Enorme glazen wanden in de Broadgates Road Residence laten de woonkamer groter lijken. De lappen op zowel de sierkussens als het vloerkleed geven de kamer een speelse uitstraling.We houden van de combinatie van zwart en wit in deze lichte maar kleine ruimte. Modern Bachelor’s Pad Modern Bachelor's Pad Living Room De kleine woonkamer van dit Modern Bachelor’s Pad is gemaakt om er groter uit te zien met behulp van een grijs gekleurde lap en een donkere en opvallende muurverf. Ondanks de nabijheid van het fining-gebied, ziet de woonkamer er helemaal niet krap uit. Main Street House Main Street House Woonkamer De woonkamer van Main Street House ziet er stijlvol uit met zijn Perzisch tapijt en houten accenten. De glazen deur en het open raam aan de zijkant geven de indruk van een ruimere en grotere ruimte. La Jolla Residence La Jolla Residence Woonkamer Geaccentueerd door zwarte meubels, ziet de woonkamer van La Jolla Residence er stijlvol en comfortabel uit met zijn zachte bank. De mooie muurschildering geeft de kamer een leuk tintje. De glazen wanden maken de kamer ook een stuk groter dan hij in werkelijkheid is.Het rieten kamermeubilair gaf ook een mooi charmant tintje aan de kamer. Jones House Jones House De woonkamer van het Jones House is zo ingericht dat de conversatieruimte wordt benadrukt. De comfortabele stoelen zijn allemaal gegroepeerd tegenover een muurhaard. Bromptons Bromptons Woonkamer De woonkamer van Bromptons is nogal stijlvol en elegant met zijn spiegel met gouden lijst en ook schilderijen met gouden lijst. Tyrol Hills Home Tyrol Hills Home Woonkamer Het hoge plafond in de Tyrol Hills blijkt een leuke toevoeging te zijn aan de kleine ruimte van het huis. De streeppatronen van het vloerkleed en de tafel laten de kamer langer lijken. Om nog maar te zwijgen van het open uitzicht naar buiten vanaf de glazen wanden. Burlingame Residence Burlingame Residence Woonkamer De grijze muren van Burlingame Residence worden geaccentueerd door de zachte gloed van de lampen aan de zijkant van de bank.Moderne ontwerpen uit het midden van de eeuw zijn ook een uitstekende keuze voor kleine woonkamerontwerpen. Hier zijn enkele mooie voorbeelden: St. Sauveur Residence St. Sauveur Residence Woonkamer Deze woonkamer van Residence St. Sauveur oogt ruim met zijn kamerhoge ramen en wandschouw. De huiselijke kleuren bruin maken de kamer best gezellig. Las Canoas Home Las Canoas Home Woonkamer Las Canoas Thuiswoonkamer De grote open muren en het raam van het Las Canoas Home geven de kleine kamer eerder een ruimtelijk gevoel. We houden liever van de zachte en pluche bank omdat deze de kamer comfortabeler maakt en wordt geaccentueerd met de huiselijke kleuren. Amalfi Residence Amalfi Residence Living Kamer Deze kleine ruimte in de Amalfi Residence voelt helemaal niet krap aan met zijn kamerhoge raam.Vance Lane Residence Vance Lane Residence Woonkamer Deze woonkamer van de Vance Lane Residence is nogal charmant met zijn stoelen uit het midden van de eeuw en een prachtig tapijtpatroon. De glazen deuren voegen ook meer visuele ruimte toe aan de hele kamer. Soms hebben we meer ideeën nodig om ons op weg te helpen met het inrichten van onze woonkamers in onze favoriete stijl. Hieronder staan ​​andere reeksen woonkamerontwerpen voor kleine ruimtes: 64 Varsity Park ideeën voor kleine woonkamers Chantalicious Een woonkamer in een hoek is een perfect voorbeeld van hoe een ruimte echt klein kan zijn. De gestreepte muur en het vloerkleed maakten de look voor deze af! Stadslichten op vijg kleine zwarte bank Design West Inc. Gewoon een kleine zwarte bank, 2 kleine tafeltjes in het midden, een lamp plus een accentstoel – de belangrijkste elementen van een kleine leefruimte! Chic Space center table Woonplaats Interieur Een chique woonkamer met een mooie muurschildering.Moderne kamer in Raleigh modern meubilair Heather Garrett Design Een eigentijds woonkamerontwerp dat moderne meubels het beste laat uitkomen, past goed bij een klassieke bank en eenvoudige stoelen. De banken zijn goed gerangschikt voor een gemakkelijk gesprek. Een open haard kan ook meer doen dan deze kamer opfleuren. Gereflecteerde kamer klein huis Erick Een klein huis hebben betekent niet dat je je woonruimte moet opofferen. Deze plek is misschien klein, maar de plek om gasten te verwelkomen is eenvoudig maar comfortabel. De ruimte heeft ook spiegels gebruikt om een ​​meer langwerpige illusie van het gebied toe te voegen. Decor Door Jennifer Inc. kleurenpalet Jennifer Brouwer Design De eenvoud van deze kamer wordt gezien door het gekozen kleurenpalet. Deze ruimte mag dan klein zijn, meer stoelen plaatsen betekent dat er meer mensen zitten! Bovendien heeft de eigenaar een groot schilderij en een even groter raam gebruikt om de ruimte te vergroten.De grote televisie wordt gebruikt als het middelpunt van de ruimte. Luchtig appartement Appartement woonkamer Erick Condo living eist soms zijn tol in het ontwerpproces. Condo’s kunnen soms klein zijn en het ontwerp is aangetast, maar kijkend naar deze overzichtelijke leefruimte, wie zegt dat het slecht is? De eigenaar of ontwerper heeft geprofiteerd van de wijd openstaande ramen die de muren hebben vervangen. Minimale leefruimte pretty chandelier Crainelee De ruimte lijkt misschien groot, maar de woonkamer was er slechts een klein deel van. De mooie kroonluchter maakte de kamer heel bijzonder. Bovendien voegde het tapijt in het midden een leuke touch toe en hielp het de ruimte groter te maken samen met de grote ramen. NYC Fashion PR Firm ideeën voor kleine woonkamers Nichole Loiacono Design Woonruimtes zijn niet alleen bedoeld voor woningen, dit bedrijf in NYC heeft bewezen dat minimale ruimte er zo geweldig kan uitzien! De ontwerper heeft de meubels prachtig in balans gebracht met de hoeken en zijkanten van de kamer.Het maakte het er groter en comfortabeler uit. Werkende leefruimte design planning Zigshot82 Dit ontwerp is een woonkamer en kantoor samengevoegd tot één. Een kleine ruimte mag nooit een belemmering zijn om ervoor te zorgen dat u uw huis nodig heeft door middel van een goede ontwerpplanning. De ontwerper heeft de aardetinten harmonie van lichte kleuren in de kamer gebruikt. Het grote raam, het zachte witte vloerkleed en de grote schilderijen aan de muur zorgen ervoor dat de kamer groter lijkt. Minimale eenvoudige kamer stoelmeubilair Davendask Deze eenvoudige ruimte lijkt ons te herinneren aan alleen wonen. Een stoel voor de televisie – een schone privécocon. De ontwerper gebruikte geen enkele bank en beperkte het meubilair tot drie (3). De muren waren gemaximaliseerd met kleurrijke en stijlvolle schilderijen. Stijlvol Klein Appartement decor designs Tankq77 Kleine appartementen zijn misschien wel de leukste plek om te decoreren.Stijlvol en verfijnd. De ontwerper heeft de ruimte vergroot met behulp van een spiegel en het grote open raam. Warme huiselijke sfeer interior design Jen_tol84 Dit is een voorbeeld van een gewoon huis met minstens vier gezinsleden. Een ruimte waar ze samen kunnen komen en kletsen! De ontwerper heeft een brandpunt (de televisie aan de muur) en het raam aan de zijkant gebruikt om de ruimte groter en minder krap te laten lijken. Kleine flat slaapkamer Geckly Op deze foto grenst de woonkamer aan de slaapkamer. Een eenvoudige witte bank waar de eigenaar na een dag werken televisie kan kijken! De ontwerper heeft glazen wanden als scheidingswand gebruikt en het zachte grijs gebruikt om de ruimte minder krap te laten lijken. Minimale leefruimte minimaal ontwerp Raaab Deze kamer lijkt misschien minimalistisch qua inrichting, maar hij is nog steeds compleet met wat je nodig hebt in een woonkamer – een bank en een tv! De muren werden ook benut door hangende kasten te gebruiken om het vloeroppervlak te maximaliseren.Minimalistische stijl. De toegang is ook gedeblokkeerd, behalve voor een kleine stoel. Grijze Suite tweezits eethoek Crainelee Deze ruimte is prachtig ontworpen met zijn verfijnde ontwerp! Het is een kleine woonkamer met een eethoek voor twee personen. De gebruikte kleuren zijn zeker aantrekkelijk, aangezien het voornamelijk zwart, wit en grijs is. Door het grote raam oogt de kamer langer en ruimer. Veranda Huis Moderne Woonkamer ideeën voor kleine woonkamers Rachel Reider Interiors Prachtig gemaakte interieurs, toch? De hanglamp is zeker mooi, maar het is niets vergeleken met de roestvrijstalen afdekking voor de open haard. De verlichtingsarmaturen voegden een zachte warme gloed toe aan de kamer en maakten het gezelliger en minder krap. Bij het inrichten van onze kleine woonruimtes maakt het niet uit hoe groot of klein uw woonruimte is. Wat belangrijk is, is dat je comfortabel kunt leven en dat je je innerlijke ontwerpers in jezelf kunt uiten!.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]