More

  Starbucks gebruikt Amazon’s Just Walk Out-technologie in een New Yorkse conceptstore |

  Starbucks werkt samen met Amazon om een ​​kassaloze winkel te openen in NYC. De nieuwe locatie – op 59th Street tussen Park & ​​Lexington Avenues – zal de vooruitbestellingsfunctie van de Starbucks-app combineren met de Just Walk Out-technologie van Amazon. In feite klinkt de winkel als een kruising tussen het café en de Amazon Go-winkel, die diende als het lanceerplatform voor de kassierloze technische ervaring van de e-commercegigant.

  Het heeft een loungeruimte die klanten kunnen betreden door de “In-Store Code” in de Amazon Shopping-app te gebruiken, door hun creditcards te scannen of door hun handpalm te scannen die is geregistreerd bij Amazon One op de terminals ter plaatse. Als ze eenmaal binnen zijn, vinden ze een kleine Amazon Go-markt met een samengestelde selectie van klantfavorieten van beide bedrijven. Alles wat ze uit het schap halen, wordt toegevoegd aan hun virtuele winkelwagentjes en ze worden opgeladen nadat ze zijn vertrokken, zoals op elke andere locatie die Amazon’s Just Walk Out-technologie gebruikt.

  In het afgelopen jaar en een jaar -de helft heeft Amazon de beschikbaarheid van zijn kassaloze technologie uitgebreid. Het werkte samen met luchthavenwinkels om de kassa-ervaring te implementeren en opende in juni de eerste full-size Fresh-supermarkt met de technologie. Amazon heeft de technologie ook toegevoegd aan enkele Whole Foods-locaties en, meer recentelijk, in licentie gegeven voor gebruik aan de Britse supermarktketen Sainsbury’s. Deze samenwerking met Starbucks is de zoveelste stap om Just Walk Out alomtegenwoordiger te maken dan voorheen.

  Starbucks en Amazon zijn van plan om het komende jaar drie gezamenlijke winkels te openen, waaronder deze. De tweede locatie is gepland voor The New York Times Building op 40th Street & 8th Avenue. Voor nu kunnen New Yorkers naar de eerste locatie op 59th Street om het concept te bekijken.

  StarbucksStarbucks

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]