More

  Spotify sluit een meerjarige deal met J.J. Abrams’ nieuwe podcast-eenheid |

  Spotify’s groeiende podcast-ambities omvatten nu een pact met een grote studio voordat het echt van start gaat. De streaming muziekdienst heeft een meerjarige deal gesloten die het “first look” toegang geeft tot podcasts van J.J. Abrams’ nieuwe Bad Robot Audio-eenheid. Door deze stap kan Spotify exclusieve aanbiedingen van Bad Robot’s geplande mix van fictie en non-fictie shows.

  Bad Robot Audio heeft de releases nog niet gedetailleerd, maar het zal een ervaren leider hebben. Christina Choi zal de nieuwe outfit aansturen na het leiden van contentpartnerschappen bij Audible en daarvoor als creative development executive bij Spotify. Ze speelde een belangrijke rol in de vroege podcast-inspanningen van Spotify, en het is niet verwonderlijk dat ze graag wil samenwerken met haar voormalige werkgever in haar vakgebied.

  De verhuizing zou een staatsgreep kunnen zijn voor Spotify als de podcastgroep van Bad Robot het ook doet als het bekendere videoteam. Spotify heeft tal van grote exclusives van nauw gerichte partners zoals WWE, de Obamas en Dax Shepard, maar allianties met algemene studio’s op dit niveau komen beslist minder vaak voor. Dit arrangement zou topshows in een grotere verscheidenheid aan genres kunnen opleveren en op de koop toe een aantal bekende stemmen kunnen bevatten.

  Voor Bad Robot maakt dit deel uit van een bredere uitbreiding naar het digitale rijk. JJ Het bedrijf van Abrams is overgestapt op het streamen van shows en is vorig jaar begonnen met gamen met Bad Robot Games. Er is een duidelijke poging om een ​​media-imperium te creëren dat veel verder gaat dan conventionele video, en podcasts vormen een belangrijke volgende stap.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]