More

  Roku’s Streambar bereikt een historisch dieptepunt van $ 80 voorafgaand aan Black Friday |

  Roku heeft gisteren niet alleen een nieuwe streaming-speler van $ 15 gelanceerd, het geeft ook korting op een aantal andere producten voorafgaand aan Black Friday. De beste deal is op de Roku Streambar, ontworpen om u te helpen de streamingmogelijkheden en het geluid van uw tv te upgraden zonder al te veel geld uit te geven. Het is nu te koop voor $ 80 in de online winkel van Roku, een steile $ 50 korting op de normale prijs van $ 130.

  Koop Roku Streambar bij Roku – $ 80

  In onze -recensie zeiden we dat de Roku Streambar ervoor zorgt dat “oude tv’s weer als nieuw aanvoelen”. De compacte soundbar blaast de meeste ingebouwde tv-luidsprekers uit het water, ondersteunt Dolby Audio en doet ook dienst als Bluetooth-luidspreker. Hoewel je de Streambar gewoon zou kunnen gebruiken voor zijn geluidskarbonades, bevat deze ook dezelfde streamingtechnologie als de Roku Ultra. Dat betekent dat hij 4K HDR-content afspeelt, je toegang geeft tot alle belangrijke streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max, Prime Video en andere, en dat hij wordt geleverd met Roku’s stemafstandsbediening.

  Roku

  Als je al een soundbar hebt maar wat streaming-mogelijkheden nodig hebt, staat Roku ook voor je klaar. Het verkoopt de Roku Streaming Stick 4K voor $ 30, of $ 20 korting op de normale prijs. Ter herinnering: de Streaming Stick 4K ondersteunt Dolby Vision en wordt geleverd met wifi op lange afstand, zodat je hem op de HDMI-poort van je tv kunt aansluiten en Netflix, Prime Video en andere streaming-apps kunt afspelen. Een nog goedkopere 4K-optie is de Roku Premiere-streamingspeler die HDR biedt zonder Dolby Vision, nu te koop voor $ 20 in plaats van $ 35.

  De laatste twee producten worden ook aangeboden bij Amazon voor dezelfde of iets betere prijzen. Om te beginnen is de Roku Streaming Stick 4K te koop voor $ 29, of $ 21 korting op de normale prijs – een extra dollar aan besparingen. De Roku Premiere is ook te vinden voor $ 20 op Amazon.

  Koop Roku Streaming Stick 4K bij Amazon – $ 29 Koop Roku Premiere bij Amazon – $ 20

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals volgen op Twitter.

  Alle producten die door worden aanbevolen, worden geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als je iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]