More

  Nieuwste iOS-update voor iPhones 12 en 13 lost probleem op met wegvallende oproepen |

  Apple heeft iOS 15.1.1 uitgerold en je kunt het installeren als je iPhone 12 of iPhone 13 zijn oproepen heeft laten vallen. De update wordt geleverd met bugfixes die specifiek zijn bedoeld voor de recentere telefoonmodellen van Apple, waaronder een die bedoeld is om de prestaties van het wegvallen van oproepen te verbeteren. Deze release komt bijna een maand nadat de techgigant iOS 15.1 lanceerde, waarmee de langverwachte SharePlay-functie mogelijk werd. Met SharePlay kunt u films en shows bekijken of naar muziek luisteren met vrienden tijdens een FaceTime-gesprek. Je kunt ook alles wat je op de iPhone bekijkt naar een Apple TV sturen.

  Hoewel iOS 15.1.1 een vrij kleine update is – tenzij je grote problemen hebt gehad met verbroken oproepen op je telefoon – zal iOS 15.2 naar verwachting een aantal belangrijkere functies bieden. Zoals MacRumors heeft gemeld, zal de aankomende software het zoeken naar afspeellijsten toevoegen aan de Apple Music-app en de mogelijkheid om tags in bulk te hernoemen in de Herinneringen-app. Het zal ook laten zien wanneer een game van Apple Arcade is als je ernaar zoekt en de schakelaar voor de macromodus aanpassen.

  iOS 15.2 is nog in bètatestfase, maar je kunt nu iOS 15.1.1 krijgen door naar Software-update te gaan onder Algemeen in de app Instellingen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]