More

  LA’s iconische Staples Center wordt de Crypto.com Arena |

  Cryptocurrency zal binnenkort onontkoombaar zijn in Los Angeles, althans voor een tijdje. AEG heeft een 20-jarige rechtenovereenkomst getekend die LA’s Staples Center zal hernoemen naar de Crypto.com Arena. Ja, de Clippers, Lakers, Kings en Sparks zullen allemaal spelen in een gebouw dat vernoemd is naar een cryptoplatform – vooruitstrevender dan kantoorbenodigdheden, maar nog steeds een beetje vreemd in 2021. Door de deal wordt Crypto.com de officiële cryptocurrency-partner voor de Lakers en Kings ook.

  Je zult de interne bewegwijzering en wat andere branding zien wanneer de Lakers de Brooklyn Nets spelen op eerste kerstdag, hoewel de arena-exploitanten de externe borden pas in juni 2022 volledig zullen vervangen Je zult ook “aanduidingen” zien bij andere eigendommen, zoals LA Live en het Microsoft Theater, en er zullen Crypto.com-ervaringen zijn bij de ingang, de hoofdhal en de LA Live-campus.

  AEG-chef Dan Beckerman omschreef de deal als gericht op ‘de toekomst’, zowel voor innovatie als geheel als voor de gemeenschap. Dat is enigszins ironisch wanneer cryptocurrency wordt beschuldigd van schade aan het milieu, maar Crypto.com heeft beloofd tegen eind 2022 CO2-negatief te zijn (al was het maar door compensaties).

  De 20-jarige deal maakt duidelijk dat dit niet het geval is. t slechts een tijdelijke marketingstunt. Toch is dit een gok voor zowel AEG als Crypto.com. Ze gokken erop dat cryptocurrency een blijvertje is en dat Crypto.com op de lange termijn een belangrijke rol zal spelen. Beide zijn duidelijke mogelijkheden wanneer reguliere bedrijven zoals AMC en Twitter het gebruik van digitaal geld onderzoeken, maar in twee decennia kan er veel veranderen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]