More

  Laad vier apparaten tegelijk op met deze multitasking-oplader |

  Het is de mooiste tijd van het jaar: het seizoen om cadeaus te kopen! Het kan echter ook een paar stressvolle weken zijn als u problemen ondervindt bij het zoeken naar kousstuffers die bij uw budget passen. Gelukkig beginnen pre-Black Friday doorbusters op te duiken, dus zorg dat je verlanglijstjes op orde zijn, mensen.

  Blijf de verkoop voor en profiteer van de geldbesparende voordelen van alles wat je wilt en nodig hebt. Deze deals zijn niet alleen gericht op mensen die op zoek zijn naar apparaten, spelsystemen en tv’s; het is eigenlijk een goed moment om de handigste technische accessoires tegen geweldige prijzen te kopen. En dat is precies waar u van zult getuigen wanneer u deze vier-in-één multipoort- en Apple Watch-oplader koopt voor $ 16, of $ 18 korting.

  Deze multitasking-oplader van Tech Zebra kan uw horloge opladen , plus drie andere apparaten, waaronder iPhone- en Android-producten. Het gestroomlijnde ontwerp is gemakkelijk op te bergen in handtassen, aktetassen, handbagage en autozakken, waardoor dit een nietje is voor iedereen met een technisch apparaat.

  Bespaar een hoop tijd wanneer één stopcontact voldoende is om voed uw favoriete apparaten allemaal tegelijk, dankzij het vier-in-één opladerontwerp. Er is de eerder genoemde Apple Watch-pad, evenals een Lightning-kabel, micro-USB en USB-C. Dit duurzame oplaadsysteem is gebouwd met een aluminium omhulsel en nylon gevlochten kabel, die het zal beschermen tegen scheuren, breuken en rafelen terwijl je je essentiële mobiele apparaten opzuigt. Bovendien zorgt het snoer van 1,2 meter ervoor dat je een behoorlijke bewegingsvrijheid hebt terwijl je bent aangesloten.

  Less is more, vooral wanneer je probeert een handvol apparaten tegelijk opgeladen te houden. Met een verkoopprijs van $ 34, kun je profiteren van deze pre-Black Friday doorbuster-deal en de 4-in-1 Multi Port & Apple Watch-oplader krijgen voor slechts $ 16.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u aanbiedingen te doen voor de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]