More

  Instagram’s stand-alone berichten-app Threads wordt afgesloten |

  Instagram stopt voor het einde van het jaar met de stand-alone berichten-app Threads. Na berichten over de mogelijke sluiting vorige week, bevestigde het bedrijf in een verklaring aan TechCrunch dat het vooruitgang boekte met de beslissing.

  “We richten onze inspanningen nu op het verbeteren van de manier waarop je contact maakt met goede vrienden op Instagram , en het afschaffen van de Threads-app”, vertelde een woordvoerder van Instagram aan de outlet. “We brengen de leuke en unieke functies die we hadden op Threads naar de belangrijkste Instagram-app en blijven manieren bouwen waarop mensen beter contact kunnen maken met hun goede vrienden op Instagram.”

  Instagram zal gebruikers op de hoogte stellen van de naderende zonsondergang op 23 november. De melding stuurt die personen aan om de hoofdapp van het bedrijf te gebruiken om met hun vrienden te blijven chatten. Wanneer Instagram de ondersteuning voor Threads beëindigt, wordt de software uit de App Store en Google Play verwijderd. Het zal ook gebruikers uitloggen uit de ervaring.

  Het is geen verrassing om te zien dat Threads zich bij het Meta (voorheen Facebook) kerkhof voegt. Ondanks enkele interessante functies en het feit dat het al sinds 2019 bestaat, heeft het nooit een toegewijde gebruikersbasis aangetrokken. Bovendien zijn de berichtenambities van Meta aanzienlijk geëvolueerd sinds het debuut van de app. In 2020 begon het met het verenigen van Instagram en Facebook Messenger, waardoor gebruikers op de twee platforms elkaar berichten konden sturen. Op dat moment had Threads niet veel zin.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]