More

  Headspace geeft Amerikaanse tieners gratis toegang tot hun app voor geestelijke gezondheid |

  Na het aanbieden van gratis geestelijke gezondheidsoefeningen aan het begin van de pandemie, heeft Headspace aangekondigd dat het zijn dienst gratis openstelt voor een bijzonder kwetsbare groep voor mentale stressoren: tieners. Het nieuwe Headspace for Teens-initiatief van het bedrijf is vrij eenvoudig: kinderen tussen 13 en 18 jaar krijgen gratis toegang tot een selectie van oefeningen, waaronder dingen die je helpen stress te verminderen, je te concentreren op mindful zijn en beter slapen. De enige vereiste is dat ze zich aanmelden als lid van de op jongeren gerichte non-profitorganisatie Bring Change to Mind of Peer Health Exchange. Headspace zegt ook van plan te zijn het gratis aanbod over de hele wereld uit te breiden, aangezien het samenwerkt met meer non-profitorganisaties.

  “Door ons onderzoek zien we dat tieners tegenwoordig veel stress ervaren en hoge niveaus ervaren. van angst als gevolg van de eisen van school, hun banen, buitenschoolse activiteiten, het sociale leven en een algemene onzekerheid over hun toekomst”, zei Alice Nathoo, hoofd Social Impact bij Headspace, in een verklaring. “Hoewel veel tieners zich bewust zijn van en woordenschat hebben voor geestelijke gezondheidsproblemen, vertaalt dit zich niet altijd in actie.”

  Headspace for Teens volgt een soortgelijk programma dat is gericht op het bieden van geestelijke gezondheidsondersteuning aan onderwijzers. om een ​​breder publiek te bereiken, creëerde het bedrijf ook drie shows voor Netflix, waaronder een interactieve inzending vergelijkbaar met Black Mirror: Bandersnatch.

  Gezien hoe angstwekkend de wereld tegenwoordig kan zijn, is het logisch voor Headspace om mensen te laten proeven van de voordelen van meditatie, ontstressen en solide slaapgewoonten.Het is geen vervanging voor een therapeut – zoals we hebben onderzocht in onze gids voor het vinden van geestelijke gezondheidsondersteuning thuis tijdens de pandemie – maar het aanbod van Headspace hebben nog steeds het potentieel om veel mensen te helpen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]