More

  Google’s Pixel 6 is nu tot $ 100 korting |

  De vroege Black Friday-verkopen die we zagen op smarthome-apparaten van Google zijn ongeveer een week voordat we aan de echte Black Friday beginnen, weer terug. En er zijn deze keer een paar andere apparaten inbegrepen, zoals de nieuwe Pixel 6-smartphone van Google, die $ 100 korting is bij Best Buy als je vandaag koopt en activeert, of $ 50 korting als je later activeert. Welke je ook kiest, dit zijn de beste verkopen die we op het toestel hebben gezien sinds het vorige maand debuteerde.

  Koop Pixel 6 bij Best Buy vanaf $ 499

  We gaven de Pixel 6 een score van 89 in onze recensie — hij kan zijn mannetje staan ​​ten opzichte van vlaggenschipconcurrenten van Apple en Samsung, en het heeft aantoonbaar een leuker ontwerp dan de concurrentie en opmerkelijke camera’s. De horizontale camerabalk op de achterkant is controversieel, maar toch opvallend. Het heeft een 6,4-inch 1080p OLED-touchscreen dat een verversingssnelheid tot 90 Hz kan bereiken, en het heeft ook een vingerafdruksensor onder het scherm (hoewel we dit een beetje te kieskeurig vonden). De nieuwe Tensor-chip van Google biedt verkochte prestaties en we waren blij met de nieuwe Assistent en Android 12-voordelen, zoals het spraaktoetsenbord dat populair zal zijn bij mensen die een hekel hebben aan typen op smartphones.

  Wat camera’s betreft, jij’ We krijgen een hoofdcamera van 50 megapixels, een groothoeklens van 12 megapixel en een selfiecamera van 8 megapixel, die allemaal scherpe, schone en heldere foto’s opleveren. We prezen ook de batterij van de Pixel 6, die tijdens onze tests ongeveer 20,5 uur meeging. De Pixel 6 was al een scherp geprijsde vlaggenschip-smartphone, maar deze vroege Black Friday-uitverkoop maakt het nog aantrekkelijker voor Android-gebruikers die een upgrade nodig hebben.

  Koop Chromecast met Google TV bij Walmart – $ 39 Koop Nest Hub (2e generatie ) bij Best Buy – $ 50 Koop Nest Audio bij Best Buy – $ 60

  Daarnaast zijn een heleboel andere Google-gadgets afgeprijsd voordat de Black Friday-razernij begon. We hebben een aantal van deze deals eerder gezien, zoals de Nest Hub voor $ 50 en de Nest Audio voor $ 60 bij Best Buy en B&H Photo. Maar een nieuwe is de Chromecast met Google TV in het wit voor $ 10 korting, waardoor het naar $ 39 komt. Dit is een vrij zeldzame korting op het toch al betaalbare streamingapparaat dat we een score van 86 gaven voor zijn solide nieuwe afstandsbediening, uitstekende Google Assistant-integratie en 4K-, HDR-, Dolby Vision- en Dolby Atmos-ondersteuning.

  Die die hun slimme huis willen upgraden, moeten ook rekening houden met de verschillende deals op die afdeling. De Nest Thermostat en de verbeterde Learning Thermostat zijn gedaald tot respectievelijk $ 100 en $ 180, terwijl de batterij van de Nest Doorbell is gedaald tot $ 130. Ook is de Nest Cam-batterij voor buiten te koop voor $ 150, terwijl zowel Nest- als Google WiFi-systemen afgeprijsd zijn.

  Koop Nest Thermostat bij Best Buy – $ 100 Koop Nest Learning Thermostat bij Best Buy – $ 180 Koop Nest Doorbell Battery bij Best Buy Koop – $ 130 Koop Nest Cam-batterij bij Best Buy – $ 150 Koop Nest- en Google WiFi-systemen bij Best Buy

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]