More

  De eerste plannen van Boost Mobile op het netwerk van AT&T omvatten een jaarlijkse optie van $ 100 |

  Boost Mobile heeft zijn eerste Carrier Crusher-plannen onthuld, die ook de eerste zijn onder het AT&T-netwerk. Het belangrijkste product van Carrier Crusher is een jaarabonnement van $ 100 dat is ontworpen voor klanten die minder dan 10 GB aan data per maand gebruiken. Het kost $ 100 per jaar en geeft klanten toegang tot onbeperkt bellen en sms’en, evenals 1 GB aan snelle gegevens. De prepaid mobiele provider van Dish citeerde een aantal onderzoeken in zijn aankondiging, waaronder een die aantoonde dat 45 procent van de Amerikanen betaalt voor onbeperkte data, ook al gebruikt een op de drie minder dan 5 GB.

  Stephen Stokols , CEO van Boost Mobile, zei:

  “De Amerikaanse markt is zo opgezet dat de luchtvaartmaatschappijen tegenwoordig alle Amerikanen een hoge prijs kunnen bieden. Het is geweldig voor de 15 procent van de gebruikers die meer dan 10 GB aan gegevens per maand, maar voor de rest van ons subsidiëren we de rekening voor die gebruikers. Je zou geen $ 70 betalen voor een alles wat je kunt eten buffet als je alleen een salade wilde, dus waarom zijn we gedwongen om alles te kiezen wat je kunt draadloos eten?”

  Naast het jaarabonnement van $ 100 heeft Boost ook een Carrier Crusher-product gelanceerd met onbeperkt bellen en sms’en plus 15 GB aan data. Het kost $ 20 per maand, maar klanten worden jaarlijks gefactureerd. Voor degenen die liever maandelijks betalen, biedt het nu een abonnement van $ 25 en $ 15 met onbeperkt bellen en sms’en, evenals respectievelijk 5 GB en 2G aan gegevens.

  Dish sloot in juli een deal met AT&T en betaalde de koerier over 10 jaar minstens $ 5 miljard om spraak-, data- en berichtendiensten te leveren aan zijn klanten van Boost Mobile, Ting en Republic Wireless. Boost was vroeger het prepaid-merk van Sprint totdat het bedrijf het moest afstoten als onderdeel van de fusie met T-Mobile. Voorafgaand aan de deal met AT&T was Boost volledig afhankelijk van het netwerk van T-Mobile. De relatie tussen de bedrijven verzuurde echter toen T-Mobile aankondigde dat het het Sprint legacy-netwerk dat Boost op 1 januari 2022 gebruikt, zou afsluiten. Dish voerde aan dat de deadline het niet genoeg tijd geeft om zijn klanten te migreren, en T- Mobile stemde er uiteindelijk mee in om het te verplaatsen naar 31 maart volgend jaar.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]